FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

FOTO Steaua tremură » UEFA a tras primul semnal de alarmă în privinţa Stelei, într-un document oficial!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 19:32

Primele semne negative pentru Steaua după condamnarea lui Gigi Becali în Dosarul Valiza încep să se vadă.

În tabelul întocmit de UEFA, dezvăluit de digisport.ro, cu cele 58 de cluburi care intră în calcule pentru participarea în faza grupelor Champions League, în dreptul campioanei României sînt lăsate spaţii libere!

Primele semne negative pentru Steaua după condamnarea lui Gigi Becali în Dosarul Valiza încep să se vadă.

În tabelul întocmit de UEFA, dezvăluit de digisport.ro, cu cele 58 de cluburi care intră în calcule pentru participarea în faza grupelor Champions League, în dreptul campioanei României sînt lăsate spaţii libere!

În aceeaşi situaţie este şi Turcia. Fenerbahce a fost exclusă în urmă cu doi ani din competiţiile europene şi UEFA n-a luat încă o decizie definivă în acest caz.

Tabelul conţine formaţiile din Liga Campionilor şi numele arenei pe care echipele ar urma să joace odată calificate în grupe.

574584-51b1fa5195f9cff32a000008.jpg

Playtech: CALVARUL îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV


Comentarii (403)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  08 Iunie 2013, 15:29
Postat de carol_k pe 07 Iunie 2013, 19:41

Pai ca trebuie sa ia o decizie de aia au lasat liber acolo !!! Greu cu IQ-ul pe scari...Mai degraba voi jurnalistii tremurati ca o sa faceti foamea fara Steaua in UCL si Liga I !

Steaua ESTE UN BRAND. El se va VINDE si DIN LIGA A II-a. Jurnalistii NU vor ramane fara obiectul muncii. - ASTEPTAM DNA sa-l barbiereasca in primul rand pe MITICA / RDS.

scorylo
scorylo  •  08 Iunie 2013, 12:52
Postat de ro_army pe 08 Iunie 2013, 08:30

Coruptie? Ce reprezinta pentru tine coruptie? Hai sa analizam ultimile campionate castigate de CFR Cluj, ultimile campionate castigate de Dinamo in era Borcica, cand stii foarte bine cine era in comitetul CCA.. Hai sa discutam despre toate astea. Daca Steaua dispare, o sa te uiti la Damila Maciuca cu Viitorul Pitesti... fotbalul romanesc o sa se duca dracului (oricum si asa este dat dracului)... Daca nu stii definitia corputiei, stai in banca ta.

ro_army Ultimul campionat castigat de Dinamo a fost o lectie de fotbal predatat tuturor rivalilor. Dinamo a batut tot. Diferenta dintre sezonul castigat de Steaua acum, si Dinamo in 2007 este ca Dinamo a avut ca rivale doua echipe foarte puternice: Steaua cu toata echipa semifinalista in Uefa ( 1-0,4-2) si Rapid (3-1 parca si 4-1 in retur). In plus, Dinamo nu a obtinut nici macar un penalty pe tot parcursul sezonului, si nu de putine ori a castigat meciuri cu arbitraje foarte potrivnice (un exemplu oarecare partida de la Iasi)

scorylo
scorylo  •  08 Iunie 2013, 12:44
Postat de scorylo pe 08 Iunie 2013, 12:39

radu.de.la.faru Eu am impresia ca "nu ai toti boii acasa". Cum poti sa vorbesti tu de steaua si dinamo ca fiind niste echipe comuniste cand Farul Constanta este rezultatul fuziunii dintre echipele, "celebre" de altfel,Dezrobirea si locomotiva PCA. In cazul in care te intrebai de unde vine Dezrobirea,desi ma indoiesc profund, poate iti spune ceva sintagma "dezrobirea de sub jugul fascist". Cu exceptia echipelor Venus, Ripenisa si Chinezul Timisoara, toate cele ramase in prima liga, au fost rezultatul sau au cochetat in anumite momente cu regimul comunist. Inclusiv Rapid (regimul Gheorghiu Dej si mai devreme) si Universiatatea Craiova (mai ales in timpul manda

continuare... tului lui Stefan Andrei. Cat despre tine, trai si trebui se scriu cu un singur "i", deci ma indoiesc ca ai habar de vreun detaliu din regimul comunist in Romania. Cum poti sa acuzi ceva, daca nu cunosti?

Vezi toate comentariile (403)
Comentează