FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

FOTO Tocmai ei râd de FCSB! » Șefii lui CS U, echipă suspectată că e clonă, i-au declarat război echipei lui Becali înaintea meciului: "Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 20:38

CSU Craiova a șocat audiența înaintea meciului cu FCSB, când a oferit suporterilor un program de meci în care își face praf adversara. 

Pe coperta programului de joc apare un leu care a jupuit o oaie și și-a făcut din cojoc din blana ei. Pe blană scrie Steaua, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scrie FCSB.

1

În interior, un titlu extrem de dur: "Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare".

Iar în textul materialului, oltenii îi atacă pe Duckadam și Gigi Becali despre care scriu: "Echipa lui Becali nu mai are nimic. Nici istorie, nici nume, nici suporteri, nici gloriile Stelei alături. Decât un saltimbanc gata să facă tumbe pe Maybach. Doar Duckadam, pentru un salariu consistent, este capabil să rupă orice prietenie, să se dezică de foștii camarazi și să-și aplaude șeful"

În programul de meci apare și o comparație între Gigi Becali și Adrian Mititelu: "E evident că FCSB este FCU și Becali este Mititelu, cu diferențele că FCSB chiar există, iar Becali chiar are bani. Pe de altă parte, CS Universitatea Craiova are tot ceea ce înseamnă palmaresul Științei: marca, stema, recunoașterea instituției de învățământ superior."

"E o lipsă de educație. Din păcate noi suntem celebri pentru astfel de abordare. La noi sunt numai hoți și bandiți. Eu țin în continuare cu Steaua. Eu consider că FCSB e continuatoarea. Ceilalți au drumul lor în viață. Eu voi ține toată viața cu Steaua" Helmuth Duckadam la TV Digi Sport

8039a969 cf78 49df a85a ca465cae3b90

și dinamo a fost ironizată

Oltenii nu sunt la primul episod de acest gen. Tot într-un program de joc făcut parcă în peluză și nu în birourile oamenilor din conducere, aceștia i-au ironizat și pe cei de la Dinamo, în aprilie 2015. Atunci, cei de la CSU au distribuit la stadion un program de meci în care numele lui Dinamo era scris în alfabetul chirilic. Aluzie la trecutul comunist al formației bucureștene, iar în interiorul acestuia era scrisă istoria dinamovistă de până în 1989.

chirilic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
valentinn10
valentinn10  •  10 Aprilie 2017, 09:34
Postat de observator_federal pe 10 Aprilie 2017, 06:51

Cu arbitrii ca Avram sau Hategan (in Cupa) este greu ca publicul sa nu devina "usor" suparat. Cei mai buni jucatori de la "oaspeti" sunt intotdeauna oamenii in negru!

Esti prost rau , da rau rau , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dase
dase  •  10 Aprilie 2017, 08:51

Cred ca programul meciului a fost scris de tanti aia care știe multe limbi straine... Parca Olguța se numeste.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  10 Aprilie 2017, 08:31
Postat de cristianmangra pe 09 Aprilie 2017, 23:57

Nu stiu cine a putut sa scrie asa ceva si mai ales cine a permis ca asa ceva sa fie printat intr-un program de meci.Eu sunt un stelist care a fost pe Central la meciurile cu Fiorentina,Leeds,Kaiserslautern,Benfica.Am fost si am sustinut Siinta Craiova! Dar nu cred ca exista un asemenea om care sa poata scrie niste mizerii despre Steaua si Dinamo !!! Domnule du-te la psihiatru,dar nu cred ca mai aveti sanse....Sa va fie rusine !!!

Ai dreptate. Au copiat forma programelor de meci dar spiritul este de ***...Fotbalul e un sport, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează