FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Gest impresionant al dinamoviștilor » Cum au primit-o pe doctorița care se ocupă de suporterul Dan Cucu

Fanii dinamoviști i-au dedicat suporterului coregrafia realizată la derby-ul cu FCSB:
Fanii dinamoviști i-au dedicat suporterului coregrafia realizată la derby-ul cu FCSB: "Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea, când se unesc câinii, ziua învinge noaptea", a fost mesajul suporterilor // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 19:08

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", a mers cu fanii la sediul Acibadem din București, întrucât doctorița Leyla Ozer, care se ocupă de suporterul dinamovist Dan Cucu, a fost pentru câteva ore în Capitala României. Oficialul roș-albilor i-a dus un buchet de trandafiri roș-albi.

Leyla Ozer, profesor doctor oncologie, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fanului dinamovist greu încercat:

"Daniel este un om atât de iubit de dinamoviști. Mi-a arătat coregrafia dedicată lui la derby. Incredibil! Am fost surprinsă. Nu știam mare lucru despre Dinamo, decât din steagurile și fularele care sunt în camera lui de la Istanbul.

Am devenit un mare fan al lui Dinamo datorită lui. Sunt foarte fericită că-l pot ajuta ca doctor și mulțumesc și eu oamenilor de la club, și suporterilor pentru susținerea financiară și morală. Am înțeles că Daniel este un tip special pentru toată suflarea dinamovistă, a devenit mai cunoscut decât orice fotbalist al echipei. Ne dorim cu toții să câștige lupta cu tumoarea, suntem încrezători, fiindcă sunt rezultate tot mai bune și sperăm să vindecăm cancerul", a declarat aceasta. 

 

Gest impresionant al dinamoviștilor Cum au primit-o pe doctorița care se ocupă de suporterul Dan Cucu: http://bit.ly/2ELNrpg

Posted by Gazeta Sporturilor on 23 Februarie 2018

"Ne rugăm și noi să-i fie bine lui Dan și facem toate eforturile ca el să câștige lupta cu cancerul. Sperăm să-i facem o mare bucurie la Giurgiu, fiindcă l-ar ajuta mult moral.

Nu ne vom da înapoi de la orice lucru care-l poate ajuta, de aceea am strâns și tricourile folosite de fotbaliști la derby. Luptăm pentru Cucu, pentru ca binele să învingă răul, așa cum spunea și coregrafia"  Ionel Dănciulescu

La doar 34 de ani, Mihai a fost diagnosticat la doar 34 de ani cu cancer, boală care i-a afectat o mare parte din organe. În acest moment, Mihai este internat într-un spital din Turcia și face chimioterapie, iar tratamentul costă în primă fază 38.000 €.

O parte din sumă a fost suportată de Dan, dar pentru a putea duce la bun sfârșit tratamentul, dinamovistul are nevoie de tot ajutorul celor din jur.

Cine dorește să facă o donație pentru a-l ajuta pe acesta să se însănătoșească, poate dona orice sumă în contul RO24RZBR0000060009896580 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
513165199073650
Ioan Teo  •  24 Februarie 2018, 14:20

Dumnezeu sa fie cu tine,Cucu. Felicitari sincere galeriei DINAMO si in special lui Danciu.Cu ajutorul lui Dumnezeu il vom vedea pe Cucu bucurandu-se ca am trecut cu bine "hopul Astra." Asa sa ne ajute Dumnezeu.Amin.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Februarie 2018, 10:47

Sanatate Cucu !

stvg93
stvg93  •  24 Februarie 2018, 08:57

Un derby pe care o să-l câștigi !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close