FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CLINCENI

Ilie Poenaru, după al 5-lea eșec la rând: „Îmi asum, sunt principalul vinovat”

FC Voluntari a învins-o pe Academica Clinceni, scor 1-0, în primul meci al etapei #5 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, vorbește despre un blocaj mental. +14   FOTO
FC Voluntari a învins-o pe Academica Clinceni, scor 1-0, în primul meci al etapei #5 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, vorbește despre un blocaj mental.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 20:38 / Actualizat vineri, 13 august 2021 21:25

FC Voluntari a învins-o pe Academica Clinceni, scor 1-0, în primul meci al etapei #5 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, vorbește despre un blocaj mental.

Toate detaliile despre Voluntari - Academica, AICI

Programul complet al etapei #5 din Liga 1

Ilie Poenaru, prima reacție după FC Voluntari - Academica Clinceni 1-0:

„Nu găsim cheia. S-au schimbat multe, nu e ușor să revii la ce am fost în campionatul trecut. Neavând rezultate, intervine un blocaj mental. Avem teamă de rezultat, frica de a nu pierde. Se reflectă în jocul nostru. Chiar și așa, pot spune că nu ne-a surprins cu absolut nimic Voluntari, în afară de două faze fixe, la una au marcat. 

Nici noi nu am accelerat mai mult, n-am pus presiune mai mare, am așteptat greșeala lor, care n-a mai venit. E un început foarte greu, în care trebuie să rezolvăm acest blocaj mental. Am făcut schimbări și mi-am asumat lipsa de omogenitate. Schimbând, e clar că apar nesincronizări și riscăm la fiecare meci. 

Dar suntem forțați să facem aceste schimbări. Suntem cu toții vinovați, eu sunt principalul vinovat. Trebuie să ne deblocăm, numai o victorie te poate debloca. Calitate avem, jucătorii sunt valoroși, am avut momente bune de joc”.

A fost un joc echilibrat, dar consider că meritam victoria. Academica n-are echipă rea. Sunt anumiți jucători cu experiență, cu valoare, însă când ești pe tobogan e greu să-ți revii
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

FC Voluntari - Clinceni 1-0 » Academica, serie dezastruoasă în Liga 1

Singurul gol al întâlnirii a fost reușit de Adam Nemec, în debutul reprizei secunde. Fostul atacant de la Dinamo a spart gheața în tricoul ilfovenilor cu o lovitură de cap, de pe picioare, în urma cornerului executat de Vadim Rață.

+10 FOTO

Clinceni bifează astfel a 5-a înfrângere la rând și e „lanterna roșie” a Ligii 1, fără niciun punct acumulat în noul sezon!

De partea cealaltă, FC Voluntari ajunge la 6 puncte și urcă provizoriu până pe locul 9.

Runda următoare, FC Voluntari întâlnește UTA, la Arad, iar Clinceni se va deplasa la Buzău, pentru întâlnirea cu Chindia.

Citește mai multe știri din Liga 1:

INTERZIS la Dinamo! Decizia lui Bonetti: „Le-am comunicat jucătorilor”

Săpunaru continuă războiul cu FCSB: „Să nu li se facă rău de la nervi!” + îl ironizează pe Duckadam

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cristi05
cristi05  •  14 August 2021, 11:55

Pai nea Ilie ti-ai cam batut joc de cei care te-au facut antrenor (cu care ai promovat din B). I-ai inlocuit cu jucatorii cu care probabil te vei intorce in B.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează