FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 2-1

FC VOLUNTARI - FCSB 2-1. Un jucător crescut chiar la formația lui Becali a râs de jucătorii de la FCSB: „Urmează meciuri mai grele pentru noi”

FCSB a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2. Răzvan Grădinaru (25 de ani), fost jucător al formației lui Gigi Becali, nu a fost impresionat de adersarii de aseară. +29   FOTO
FCSB a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2. Răzvan Grădinaru (25 de ani), fost jucător al formației lui Gigi Becali, nu a fost impresionat de adersarii de aseară.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 07:00 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:55

FCSB a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2. Răzvan Grădinaru (25 de ani), fost jucător al formației lui Gigi Becali, nu a fost impresionat de adersarii de aseară.

Răzvan Grădinaru a făcut pasul în fotbalul mare la FCSB. În 2014 era promovat de la academie la prima echipă, dar nu reușea să se impună. A fost împrumutat la Oțelul și la Concordia, înainte să fie cedat definitiv la formația din Chiajna. Mijlocașul nu și-a menajat deloc fosta echipă. 

Răzvan Grădinaru: „Urmează meciuri mai grele”

„Am format grup bun, Mister ne antrenează şi ne vorbeşte exact ce trebuie. Am petrecut în vestiar cele 3 puncte, suntem mulţumiti. Urmează meciuri mult mai grele ca acestea. I-am oprit prin unitatea grupului. Ştiam avantajele lor şi dezavantajele, asta am antrenat în fiecare zi. Mister a antrenat exact ce defecte au ei, ştiam că sunt slabi pe contraatac. Am profitat de chestia asta" a mărturisit Răzvan Grădinaru.

Grădinaru îi înțeapă pe cei de la FCSB

„Ce spun ei, e  treaba lor. Astăzi, mai mult au vorbit. Mai mult se uitau la arbitraj decât să joace fotbal. Mergem la Craiova încrezători, pentru că venim după un parcurs foarte bun şi asta ne motivează să nu mai fim acolo jos cum am fost sezonul trecut, aucm e mult mai greu să rămâi în play-out.  Suntem o echipă mică, dar putem face perofrmanţă cu Mister. Am format o echipă bună”, a concluzionat Grădinaru. 

Mihai Teja: „Sper să avem aceeași atitudine și la meciurile viitoare”

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Voluntari - FCSB:

+25 FOTO

Citește și alte știri despre Voluntari - FCSB: 

Toni Petrea dă vina pe jucători după înfrângerea cu Voluntari: „Am antrenat asta degeaba”

Adi Petre, uitat pe banca lui FCSB! Vali Moraru, ironii la adresa lui Toni Petrea: „Când nu iei tu decizia e greu să justifici din punct de vedere tactic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
persanu
persanu  •  13 Septembrie 2020, 20:35

Gradinare , te-ai gasit tu vere sa iei la rost FCSB :))))) Mare fotbalist esti , cand te intreaba copii pe la ce echipe ai jucat , multe or sa fie desfintate atunci vere ... Cand ai fost la FCSB ai fost buna dar te lucra lumea nu ? Asa o sa le spui copiilor tai. Gradinaru= Ba eu eram bun , mai bun ca Messi si Ronaldo dar m-au lucrat aia din club , nici acu nu stiu de ce.

121977924980296
Marinescu Johnny  •  13 Septembrie 2020, 18:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  13 Septembrie 2020, 15:48
Postat de dinamo_forever_77 pe 13 Septembrie 2020, 12:03

In ce limba sa citim comentariul tau ? Romana nu este sigur !

In limba vorbita!Ce te blocheaza?Acel ...de ce,de ne ce?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează