FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Nu-l lasă pe Burleanu să candideze de unul singur » Deși au zero șanse, doi oameni din fotbal plănuiesc să participe la alegeri: „O au grea cu mine!"

Răzvan Burleanu este în prezent la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu
Răzvan Burleanu este în prezent la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu

Articol de - Publicat joi, 24 februarie 2022 15:42 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 18:25

Chiar dacă știu că nu au șanse să câștige, doi foști pretendenți la șefia FRF, Ilie Drăgan și Sorin Răducanu, ar putea să se regăsească pe lista candidaților din aprilie, pentru a nu-l lăsa pe Burleanu să candideze de unul singur.

Au vrut și în 2018 să participe la alegerile pentru funcția de președinte FRF. Iar acum, Ilie Drăgan și Sorin Răducanu s-ar putea numara iar printre candidați, în aprilie. Acum 4 ani, primul a fost în cursă, dar celuilalt i-a fost respins dosarul.

Burleanu cel uituc
EDITORIAL
Burleanu cel uituc

Ilie Drăgan: „Nu știu dacă ar fi o soluție, dar nu e nici imposibil"

În ultimii 4 ani, Ilie Drăgan și-a afiliat clubul de copii și juniori „3 Kids Sport" și l-a dezvoltat: are 250 de copii, participă la campionatele U17 și U19 și intenționează să își facă și echipă de seniori. Nu s-a decis dacă va candida iar la alegerile FRF: 

„Nu este vorba dacă am sau nu șanse, eu am candidat și în 2014 doar ca să pot transmite un mesaj Adunării Generale. Nu l-a băgat nimeni în seamă. Nici președintele nu a preluat nicio idee și nici măcar presa. S-a făcut doar bășcălie că n-am luat niciun vot. Mi-aș dori să candidez dar, sincer, nu știu dacă asta ar schimba cu ceva fotbalul românesc. Nu e imposibil să mă înscriu totuși".

Sorin Răducanu: „Eu nu mă las, cu mine o au grea!"

În schimb, fostul jucător Sorin Răducanu este hotărât să candideze iar. Nu-l interesează șansele, dar recunoaște că „pentru mine e o chestie de onoare. Am promis că voi candida de fiecare dată, că mă voi lupta cu acest sistem, încă din 2010. Nu știu ce tupeu mai are Burleanu să candideze iar, după 3 ratări consecutive ale naționalei mari. Ba văd că vrea chiar și mai mult de 3 mandate, poate să iasă la pensie de acolo!".

Răducanu a continuat, înverșunat: „Știu că n-am nicio șansă, nu mă susține SRI sau politicul, dar vreau să le arăt românilor că mai sunt oameni cu coloană vertebrală, cărora nu le e frică să se bată cu sistemul. Acum, nu știu dacă îmi vor admite dosarul. Eu sunt în procese cu FRF. Îmi cer mii de euro cheltuieli de judecată.

 Cazurile mele nici nu au ajuns pe fond, că judecătorii mi-au zis că nu am calitate procesuală activă. Îi dădusem în judecată fiindcă adunarea generală de alegeri din 2018 a fost ilegală, a fost convocată de niște personaje care nu erau recunoscute de Tribunal. La fel, nici noile modificări din Statut. Asta e justiția la noi! Dar nu mă las, o s-o aibă grea cu mine!".

Burleanu și cu ai lui au sechestrat fotbalul românesc cu sprijinul SRI, al partidelor. La UEFA, la FIFA, e interzis amestecul politicului în fotbal, la noi e lege! Nu se mai poate așa!
 - Sorin Răducanu, fost jucător la Dinamo

12 apriliee data alegerilor pentru președinția FRF, iar până acum Burleanu nu are contracandidat

VIDEO Burleanu și-a încălcat cuvântul » Stă 16 ani la conducerea Federației?

Citește și:

S-au tras la sorți semifinalele Cupei României: iată programul meciurilor!

Situație de neînțeles la FCSB: individual e campioană, colectiv e pierzătoare! + Favoritul lui Gigi Becali e în echipa petardelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
triager
triager  •  25 Februarie 2022, 14:40

go

liviuemil
liviuemil  •  24 Februarie 2022, 19:33
Postat de fairplayromania pe 24 Februarie 2022, 18:29

Si pe cine vrei tu la conducere ? Pe Hagi, Pintilii sau Luţu ? Sau Gică Popescu ? Din cauza voastră a ajuns fotbalul unde a ajuns ! Ce vinā are Burleanu dacă jucatorii de la Naţională sunt anti-talente si sunt selectionaţi pe interese ?

Da, bai ***...... ! Oricare dintre ei e mai bun decit "bu.lanul". Gindire fix ca la Moscova. Poate esti dintre cei de la rasarit!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  24 Februarie 2022, 19:26

Ar mai fi o solutie! Mutu , sau radoi, catot sunt liberi de contract ( someri de lux )!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează