FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Urmările scandalului de după Rapid - CFR Cluj: Nelu Varga și Cristi Balaj, reclamați de FRF la Comisia de Disciplină

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 19:53 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 20:01

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, și Cristi Balaj, președintele clubului, au fost reclamați de FRF la Comisia de Disciplină.

După 1-2 cu Rapid, conducerea ardelenilor a avut o serie de mesaje dure, fiind nemulțumită de arbitrajul lui Cătălin Popa.

Vassaras, te ascultăm!
EDITORIAL
Vassaras, te ascultăm!

Nelu Varga și Cristi Balaj, reclamați la Comisia de Disciplină

Ca urmare a declarațiilor celor doi, secretarul general al FRF, Radu Vișan, a decis să-i reclame pe cei doi oficiali ai campioanei la Comisia de Etică și Disciplină.

„Vă informăm faptul că secretarul general al FRF, conform statutului, a decis să sesizeze Comisia de Disciplină şi Etică a FRF ca urmare a declaraţiilor domnilor Cristian Balaj şi Nelu Varga de după partida FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj”, a fost mesajul trimis de Federație, potrivit PrimaSport.

Conducerea lui CFR Cluj, acuzații grave după 1-2 cu Rapid

Luni, Cristi Balaj și Nelu Varga au avut o serie de declarații dure, acuzând maniera de arbitraj.

„Vorbim de 4 faze în care s-a greșit împotriva CFR-ului. Eu accept să faci o greșeală, dar să ai 4, să ai VAR, să mergi și la VAR și să nu dai fault. Aici mă gândesc că faci asta dacă ai ordin și spatele asigurat.  Nu am o dovadă, dar este foarte grav.

 Nu vă ascund faptul că discuțiile interne au fost să scoatem echipa de pe teren, după al doilea penalty”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față. 

Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic.  Dintr-un sistem care ar trebui să asigure corectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat. 

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie. Eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal.  Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui”, a spus și Varga.

VIDEO Dan Petrescu: „Toate deciziile au fost împotriva noastră”

Citește și: 

Panduru, reacție acidă la adresa lui CFR Cluj: „Voiau să se retragă de pe teren?! Au fost meciuri când puteau juca singuri la cum se arbitra”

Ce l-a șocat pe Duckadam la arbitrajul lui Cătălin Popa din Rapid - CFR: „Îți pui foarte multe semne de întrebare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
Cormiz
Cormiz  •  02 Noiembrie 2022, 10:30

Cea mai "înțeleaptă decizie ar fi sa el excludeți CFR-ul din campionat. Și atunci nu va mai fi nevoie nici de Popa, ici de Porumboiu și nici de Panduru. CFR a devenit un ghimpe pentru toată lumea, iar Dan Petrescu este balaurul în persoana. Știe mai bine unul pe care îl cheamă tot Dan.

Moshu
Moshu  •  02 Noiembrie 2022, 10:13
Postat de vasileroaita pe 01 Noiembrie 2022, 23:34

Vorbești prostii! Popa și Hațegan sunt paraleli cu arbitrajul?!?!? Dimpotrivă! Au executat ordinele primite întocmai și la timp!!!

Tu citesti ce vrei tu,nu ce-am scris eu ! Unde am zis eu ceva de Hategan? Si oricum Hategan i-a spus popii ca nu-i penalty,dar ala a facut ce avea in program !

zetanu
zetanu  •  02 Noiembrie 2022, 09:41
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 02 Noiembrie 2022, 09:02

Bă.... Se pare că nu vrei să prinzi esența: niculae și argăseală sunt acolo, lângă vasaras, împart împreună arbitraje, trag sfori, fac mizerii. E evident, se văd în teren acțiunile lor. Tu despre ce aberezi acolo? Nu te-ai săturat de retorica asta gigistă?

Mie mi se pare ca tu nu prea pricepi nimic. Scuffet trebuia eliminat, punct! Tu despre ce vorbesti? Sa zicem ca al doilea nu a fost penalty, Scuffet trebuia eliminat fara discutie la primul. Acolo e penalty fara urma de indoiala. Daca portarul era eliminat, nu mai discutam de a doua faza. Faultul ala din primele minute al lui Deac l-ai vazut? Nu a luat nimic pentru crampoanele alea puse pe piciorul lui Sefer. Tu vorbesti de impartit arbitrii? Dupa ce castigati cum castigati cu U? Dupa ce Malele in meciul cu Sepsi nu a luat rosu si ati castigat cum ati castigat? Ia fa tu un calcul cate puncte a pierdut Rapidul pe mana arbitrilor si pe urma abereaza despre cine imparte si desparte. Mai bine te-ai ingrijora de faptul ca nu legati doua pase si nu sunteti capabili sa dati gol din faze de atac. Singurul moment de joc in care sunteti periculosi e la cornere si atunci cand portarul omoara atacantii adversi, atat. Trei pase nu legati.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează