FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

FRF le-a dat cluburilor din Liga 1 încă o veste bună, după amânarea cu o lună a procesului de licențiere

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 14:09

Comitetul de Urgență al FRF a avut o întâlnire luni și a dispus modificarea Regulamentului de Licențiare a cluburilor și de Fair-Play Financiar.

Afectate de pandemia de coronavirus și de suspendarea meciurilor din Liga 1, cluburile primesc o mână de ajutor importantă din partea FRF. Pe lângă decizia de a amâna cu o lună achitarea datoriilor existente până la 31 decembrie 2019, cluburile au mai primit o veste bună. FRF a decis ca în procesul de licențiere să nu mai existe criteriul datoriilor către bugetul de stat pentru sezonul viitor.

„Suspendă aplicarea prevederilor art. 47bis. Lipsa datoriilor către asigurările sociale și autoritățile fiscale. Pentru evitarea oricărui dubiu acest criteriu nu va fi analizat în cursul prezentului proces de licențiere pentru obținerea licenței aferente participării în Liga 1 sezonul 2020/2021” 
FRF

Astfel, cluburile din Liga 1 vor avea mai puține datorii de achitat pentru a obține licența pentru participarea în sezonul 2020-2021 din Liga 1. Mai mult, datoriile către bugetul de stat nu vor intra în procesul de monitorizare financiară pentru anul 2020.

„ Sunt șase cluburi care au probleme cu licența. Pe lângă Dinamo, mai sunt cinci cluburi care sunt în pericol să nu ia licența din cauza datoriilor. Nu le dau numele, pentru că nu ar fi corect. Știți ce înseamnă asta? 40 la sută dintre cluburile din Liga 1”
 Justin Ștefan, secretarul general al FRF, pe 24 aprilie la Digi Sport Special

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, mesaj vehement pentru FRF și LPF: „Trebuie să fii dus cu capul grav ca să dai drumul la campionat!”

FCSB sfidează ordonanțele militare! Poliția s-a autosesizat » Ce riscă roș-albaștrii + reacția lui Becali: „Le-am spus să facem totul ca la carte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează