FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FRF, răspuns pentru Gazeta Sporturilor cu privire la cazul Devis Mangia: „Nu am fost înștiințați vreodată cu privire la astfel de incidente”

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 15:52 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 16:00

Federația Română de Fotbal a trimis un punct de vedere, la cererea Gazetei Sporturilor, cu privire la acuzele la adresa lui Devis Mangia, făcute de mama lui Răzvan Popa în această dimineață, la emisiunea GSP LIVE.

În comunicatul emis către GSP, reprezentații FRF spun că nu au fost informați cu privire la existența unui scandal de hărțuire sexuală la Universitatea Craiova. 

Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă
EDITORIAL
Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă

FRF reacționează după acuzele la adresa lui Devis Mangia

 „Cu privire la speța menționată, vă informăm că nici administrația FRF și nici organismele sale jurisdicționale nu au fost înștiințate vreodată cu privire la astfel de incidente. Implicit nu a existat nicio anchetă sau cauză disciplinară cu privire la aspectele la care faceți referire.

Subliniem faptul că FRF și organismele sale jurisdicționale tratează cu maximă seriozitate orice sesizare cu privire la fapte care reprezintă abateri disciplinare și cu atât mai mult când astfel de fapte depășesc sfera abaterilor de la regulamentele sportive, urmând a fi aplicate sancțiuni în funcție de normele aplicabile incidentelor în cauză. 

În concluzie, Federația Română de Fotbal încurajează orice persoană care are cunoștință de astfel de incidente în fotbalul românesc să le aducă de îndată la cunoștința organismelor jurisdictionale și/sau oficialilor FRF pentru a se putea lua măsurile necesare”, se arată în comunicatul FRF. 

VIDEO Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Mihai Rotaru: „Ne-a spus că nu poate face nimic pentru că nu poate destabiliza clubul”

Citește și:

Universitatea Craiova răspunde după acuzațiile la adresa lui Devis Mangia: „Aspectele sesizate nu s-au confirmat, a fost, mai degrabă, o situație diferită”

Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează