FOTBAL  »  Superliga  »  MECI DE RETRAGERE

VIDEO Tamaș, show la sărbătoarea lui Mutu: „Sunteți cam seci!” » De ce nu și-ar organiza un asemenea meci de retragere

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2022 23:56 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 00:15

Prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, Gabi Tamaș a făcut show la declarațiile date pe Cluj Arena, după joc. 

Fundașul de 38 de ani a vorbit despre echipa națională, despre viitorul său și despre meciul organizat azi de Adrian Mutu.

3-3 la meciul de retragere al lui Mutu » „Briliantul” a marcat din pasa lui Hagi, apoi a schimbat echipa. Imagini tari de pe Cluj Arena
SPORTS FESTIVAL
3-3 la meciul de retragere al lui Mutu » „Briliantul” a marcat din pasa lui Hagi, apoi a schimbat echipa. Imagini tari de pe Cluj Arena

VIDEO Gabriel Tamaș, declarații spumoase după meciul de retragere al lui Mutu

„Chiar mi-a făcut plăcere să joc cu asemenea vedete. Oricine are un asemenea vis. M-am bucurat că am putut să joc. Azi am încercat să joc pe toate posturile. Dar cel mai mult mi-a plăcut ca fundaș central.

Pe Mutu îl admir și l-am admirat foarte mult. Mi-a plăcut mentalitatea lui. La antrenamente simțeam că este un adevărat jucător”, a spus Gabi Tamaș despre meciul de retragere al „Briliantului”.

Dacă fac o asemenea gală trebuie să-i invit pe toți la șpriț și nu am bani. Hai să mai glumim. Sunteți cam seci!
-Gabi Tamaș

Gabi Tamaș: „Nu mă interesează naționala României”

Fundașul s-a referit și la partidele jucate de România în Liga Națiunilor, dar și la planuri de viitor, având în vedere că e la final de contract cu FC Voluntari. 

„Nu mă interesează echipa națională. Ce vrei să fac? Uite, nu mă interesează. Nici nu m-am uitat la ultimul meci. Cu cine am avut? Și dacă a fost victorie, ce? Nu mă interesează pe mine echipa națională. M-am plictisit la celelalte două meciuri și am zis să nu mă mai uit la meciul cu Finlanda.

Chiar îi felicit pe cei de la U Cluj pentru că au promovat. Dar e păcat că a picat Dinamo. Da, m-ar interesa să revin la U Cluj. Dar întrebați staff-ul și președintele. Eu am terminat contractul cu FC Voluntari. Pe ce dată suntem azi? Eu l-am terminat pe 31. Oferte? Nu știu. E secret. Nu pot să spun. Eu la Rapid? Întrebați staff-ul și conducerea”, a mai spus Tamaș.

Nu a mai venit nimeni din spate. Poate vine în 2035 
– Gabi Tamaș

Citește și: 

Ce au spus vedetele aduse de Mutu la Cluj: „Nu-l mai văzusem niciodată live pe Hagi”

Mutu: „A fost o seară minunată! Eram puțin panicat când am văzut că lumea a intrat pe teren și fiul meu era pe bancă”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cobra
cobra  •  13 Iunie 2022, 11:45

Frumos comentariu..dar daca cineva nu intelege, permite-mi sa corectez ce ai scris,,,..." FEMEI CAN JOACA- SE TAVALESC DE PARCA NU AR FI BARBATI...si..cu femei (marfa)...cand scapa de povara de a juca fotbal si a se antrena". Gabone este un om dintr-o bucata...una-i una, alta-i alta!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 Iunie 2022, 11:34

Tamas le arata fotbaliștilor sa fie Bărbați( sa isi asume ce fac )...nu femei...și pe teren și în viata !

Calcar
Calcar  •  13 Iunie 2022, 09:37

Tamas e meserie,un adevarat fotbalist si la 38 de ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează