FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Tamaș s-a reapucat de fotbal: „Gabi este ultimul nostru transfer”

Gabi Tamaș/ foto Imago Images
Gabi Tamaș/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 12:51 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 13:53

Gabi Tamaș (40 de ani) și-a anunțat retragerea din fotbal pe 27 octombrie. Doar că, fostul fundaș central nu a renunțat complet la sport, a semnat cu Atletico Floreasca, o echipă de old-boys care participă în campionatul din Ilfov.

Meciurile se joacă pe teren mare și durează 80 de minute. Dezvăluirea a fost făcută de Dinu Todoran, antrenorul de la echipa a doua a lui Voluntari care este coechipier cu Tamaș la Atletico Floreasca.

Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3
FCSB
Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3

VIDEO. Dinu Todoran: „Gabi Tamaș e ultimul transfer de la Atletico Floreasca”

„Am semnat cu Atletico Floreasca, o echipă de old-boys. Jucăm în competiția din Ilfov la old-boys, pe teren mare, 80 de minute durează meciul. Suntem pe locul 3, la 4 puncte de primul loc și la unul de locul care ne duce în semifinală. Noi jucăm în seria din Nord, mai e și cea din Sud. 

Ultimul transfer este Gabi Tamaș, care a împlinit 40 de ani. Condiția e să ai peste 40 de ani. Sunt coleg cu Toni Petrea, Daniel Chiriță. Ne aducem aminte de tinerețe. Jucăm două reprize de 40 de minute, pe teren mare. La început a fost greu, parcă lua barca apă. Cu cât am jucat mai mult, m-am obișnuit. 

E o echipă cu niște băieți senzaționali, s-a creat un grup. Mai sunt și jucători de 50 de ani, aleargă. Se dau cartonașe roșii, sunt faulturi, avem și probleme cu arbitrajul. În martie începe returul, sperăm să ne calificăm în semifinale”, a declarat Dinu Todoran, la GSP Live.

Gabi Tamaș s-a retras din fotbalul profesionist în 2023

„Psihic, nu mai pot juca! Fizic, aș mai putea 5-6 ani. Când ajungi să plângi în casă pentru că pui suflet, dar nu vezi roadele, nu ești bine. Degeaba ești bine fizic, dacă nu ești psihic. Nu îmi văd rolul, nu îmi văd țelul. Eu ridic mâna și spun că nu mai pot.

Nu am făcut fotbal din necesitate. L-am făcut din plăcerea de a juca. De-asta am și continuat. Voiam să demonstrez că pe teren închid gura contestatarilor. Și le-am cam închis-o! 

Am avut 67 de selecții la națională, am jucat în Spania și Anglia. Am făcut ceva în cariera de fotbalist. Nu am fost un neica nimeni. Sau un alcoolist cum mă credeți voi, sau cine mă crede”, a declarat Tamaș în conferința prin care și-a anunțat retragerea.

Citește și:

Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!
TRANSFER
Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!
Gabriel Torje, moment de sinceritate: „Sunt convins că în România sunt sau au fost jucători mai talentați decât mine, dar care n-au ajuns sus”
PRIETENII LUI OVIDIU
Gabriel Torje, moment de sinceritate: „Sunt convins că în România sunt sau au fost jucători mai talentați decât mine, dar care n-au ajuns sus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  10 Decembrie 2023, 19:32

Ma speriasem. Am crezut ca s-a reapucat de bautura.

magic4ever
magic4ever  •  09 Decembrie 2023, 16:18

Tamas si acum este peste toti cascadorii de fundasi ai lui Dinamo...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Decembrie 2023, 15:56

...un machitor care intra beat pe teren ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează