FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Galben" pentru Steaua » Surdu s-a autosuspendat pentru meciul cu Mioveni ca să poată juca împotriva fostei lui echipe

Surdu vrea să se bucure și împotriva Stelei, așa cum a făcut-o la meciul cu Voința Sibiu
Surdu vrea să se bucure și împotriva Stelei, așa cum a făcut-o la meciul cu Voința Sibiu

Articol de , - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 20:05

Surdu s-a autosuspendat pentru meciul cu Mioveni ca să poată evolua împotriva roş-albaştrilor. Duarte a procedat la fel.

Romeo Surdu (28 de ani) abia aşteaptă derby-ul cu Steaua din Giuleşti, programat în etapa a 28-a! Atacantul vrea neapărat să se răzbune pe formaţia din Ghencea, după ce în vara trecută a fost alungat de Gigi Becali, care a refuzat să-i mai prelungească angajamentul. În plus, Surdu a fost nevoit să se judece cu roş-albaştrii pentru a-şi recupera salariile restante în valoare de 30.000 de euro!

În meciul cu Voinţa Sibiu (3-0), partidă în care a deschis scorul, Romică a căutat să încaseze cartonaş galben pentru a fi suspendat cu Mioveni. Vîrful avea deja 3 avertismente şi un eventual "galben" sîmbătă l-ar fi trimis în tribună împotriva Stelei! Rui Duarte l-a copiat şi el, astfel că prezenţa ambilor rapidişti pe gazon împotriva trupei lui Stoichiţă nu e în pericol.

Băiatul e rapidist
Romeo Surdu a uitat repede trecutul roş-albastru şi pare atins de "farmecul vieţii". Pe lîngă faptul că de fiecare dată cînd e solicitat să salute galeria, fotbalistul înjură rivala din Ghencea cu patos, lucru pentru care e apreciat de galeria vişinie, Romeo i-a cumpărat băieţelului său Daris, în vîrstă de 3 ani, un echipament alb-vişiniu. Atacantul a postat poza pe contul său de Facebook.

5 goluri în 22 de meciuri jucate pentru Rapid în Liga 1 a reuşit Surdu în acest sezon

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

S-a accidentat Grigorie

Unul dintre cei mai în formă rapidişti, Ştefan Grigorie, are şanse mici să poată evolua împotriva lui CS Mioveni, sîmbătă. Mijlocaşul a acuzat dureri musculare la partida cu Voinţa Sibiu, iar Răzvan Lucescu îl va menaja împotriva argeşenilor. "Sînt nevoit să schimb echipa de la meci la meci. Pancu e în continuare accidentat şi Grigorie are şi el probleme", a spus Lucescu.

Inbox
- Ultima lună pentru care rapidiştii şi-au încasat salariile e ianuarie. Astfel, avînd peste 60 de zile de cînd au fost plătiţi, toţi fotbaliştii din lot şi-ar putea depune memorii spre a deveni liberi de contract.
- Dani Coman: "E o senzaţie plăcută să ai fanii de partea ta. Sper ca la finalul sezonului să ne bucurăm împreună, dar nu ne gîndim la titlu. În capul nostru e doar meciul cu Mioveni".
- Răzvan îi cere din nou lui Copos să le ofere jucătorilor prime de joc: "Am jucat contra Vasluiului, se vorbea de primă de 8.000 de euro de jucător, noi pe zero. La CFR Cluj, domnul Paszkany a fost în vestiar înaintea meciului pentru a le anunţa clujenilor prima de victorie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
ticutroya
ticutroya  •  19 Aprilie 2012, 16:20

Sa vezi ca n-o sa se mai prezinte stoaia de frica lui Surdu !! Mor de ras !!

sms23
sms23  •  18 Aprilie 2012, 16:35

Sper sa nu ma insel, dar Surdu va face meciul vietii sale cu Steaua, prea nu i-au iesit pasentelepana acum , tocmai la meciul asta se va gasi sa dea macar 2 goluri =)) =)) vezi ras nebun dupa meci:))

birjovanu
birjovanu  •  18 Aprilie 2012, 16:30

bravo malakian,sunt rapidist dar aici ai dreptate,dar fiind vb de salarii,sa spus ca Rapid sta bine au salariile la zi,acum spuneti ca nu ati luat salariile din Ianuarie,nu va mai intelege nimeni,serios si comportativa ca profesionisti nu ca niste amatori

Vezi toate comentariile (44)
Comentează