FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 2-1

GALERIE FOTO Crăciunescu anunță: "Dinamo a avut penalty clar" » Despre ce fază vorbește

FOTO: Captura TV Dolce Sport +2   FOTO
FOTO: Captura TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 10:32

Ion Crăciunescu, fost arbitru și fost șef la CCA, a analizat arbitrajul de la meciul Chiajna - Dinamo 2-1 și a spus echipa alb-roșie trebuia să primească o lovitură de la 11 metri în minutul 67.

Crăciunescu face referire la un duel între Hanca și Bărboianu. Jucătorul lui Dinamo a sărit să lovească o minge cu capul, dar fundașul Chiajnei l-a impins și l-a împiedicat să joace mingea.

"Este o fază foarte importantă. Îl împinge din spate pe jucător, îl scoate de sub traiectoria balonului. E clar că  este o împingere care durează. Cel de la Chiajna nu se lasă până nu scoate jucătorul de de la Dinamo de sub traiectoria mingii. El nu vede. Păi, dacă nu vede, de ce a mai venit la meci? Penalty indiscutabil. Împingerea e clară.

Uitați cum se arcuiește jucătorul. Se vede că e împins. Nu are cum să ajungă în poziția asta niciodată. Nu e nimic de interpretat aici. Este un jucător care stă cu mâna pe el, de la începutul fazei și până la final. Dacă simula, nu avea cum să cadă cu picioarele înainte. Să te arunci cu capul, dar să cazi pe spate, n-ai cum", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

3
Foto: Captură TV Dolce Sport

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
117757495232737
Marian Voican  •  14 Februarie 2017, 20:37

a fost penalty clar,alta viciere de rezultat.sa se duca dracului cca-ul cu arbitrii lor cu tot.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Februarie 2017, 11:47

Interesant... ”Incitarea la violență” ii apartine lui Ionel Danciulescu. La vremea respectiva, GSP a postat-o fara moderare: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-acuza-ca-vicele-cca-deleaga-arbitrii-pentru-a-avantaja-marea-rivala-deaconu-face-jocurile-stelei-490167.html

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Februarie 2017, 11:33

S-a văzut de la distanță că arbitrul a venit croit.Toate delegările sunt cu tentă, sunt contra noastră și favorizează o altă formație. Furt pe față, bătaie de joc! Am văzut cum e cu marea rivală... Sunt teme făcute împotriva noastră. Poate vom ajunge să ne retragem din campionat. La prima greșeală, așa facem! Suntem furați ca în codru. Poate nu ne vor nici măcar în play-off. O să țipăm, *** și o să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne câștiga dreptul de a fi arbitrați corect. Mai bine nu ne mai prezentăm. Să-și facă arbitrii o echipă a lor, cu Rusandu, cu Tudor, cu Găman, noi pierdem toate meciurile cu 3-0. Ar fi bine să fie aduși arbitri străini. Augh! Augh! Augh!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează