FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Dinamo și-a prezentat azi cele 4 echipamente pentru sezonul viiitor! Surpriză pentru fani

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 16:57

Dinamo și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viiitor la muzeul sportului dinamovist. "Câinii" au renunțat la Nike și au ales Macron.

Adi Mutu a fost cel care a intermediat contractul, cunoscându-se cu reprezentații firmei. Tricoul principal va fi alb-roșu, în dungi, iar șortul și jambierele vor fi negre. 

Al doilea echipament va fi cel roșu, cu dungi orizontale, iar al treilea va fi unul alb, cu inserții gri pe față, în timp ce echipamentul de rezervă este cel gri, cu inserții verzi. 

Contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Macron a avut și are contracte cu mai multe echipe importante, precum Lazio, AS Monaco, Napoli sau Stoke.

"Sper că sunt tricouri de campion. Vom munci mult și vom deveni campioni. Nu promit un număr de goluri, dar promit că voi face tot ce pot pentru ca Dinamo să câștige. Mă aștept să fie foarte greu, sunt echipe bune în România, dar la final cred că vom reuși să fim campioni. Nu mă interesează cu cine vom juca în Europa, important e să ne pregătim bine" Rivaldinho 

DISCUȚIE CU GALERIA. DĂNCIULESCU PENTRU FANI

Tricoul de joc al lui Dinamo va fi în dungi verticale, albe și roșii, precum cel de la Atletico Madrid. Modelul a fost ales de șefii lui Dinamo, împreună cu liderii galeriei dinamoviste.

Steliano, încă un tatuaj 

Steliano Filip a apărut la prezentare cu încă un tatuaj pe brațul stâng. 

Și-a tatuat acolo amprenta fiicei sale, proaspăt născute, Anais Sophie. 

10

19911778 241289083044702 1915322303 o
La conferință a fost prezent și Francesco Martinelli, directorul de marketing de la Macron 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
rzvx
rzvx  •  12 Iulie 2017, 23:31
Postat de zecs93 pe 12 Iulie 2017, 20:52

Monaco,Lazio,Napoli au macrou creier de gasca......... voi aveti de la nike si zici ca sunt baticuri in care pui monezi de 50 de bani la pomana :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Monaco are Nike de ceva timp...gsp-ul este un pic în urma iar Lazio și Napoli nu sunt echipe chiar asa mari. Oricum frumos echipamentul

4patraulea
4patraulea  •  12 Iulie 2017, 22:49

important e cum joaca "folbalisti', daca-s buni, castiga si-n izmene, cat despre poza lu' filip, zici ca l-au prins la furat porumb de pe tarla

zecs93
zecs93  •  12 Iulie 2017, 20:52
Postat de blatistu12 pe 12 Iulie 2017, 20:52

Echipele mari au echipament spinsorizat de FIRME MARI,gen ADIDAS,NIKE,VOI CE FIRMA AVETI?? Macron,mai mare rasul.::)))))))

Monaco,Lazio,Napoli au macrou creier de gasca......... voi aveti de la nike si zici ca sunt baticuri in care pui monezi de 50 de bani la pomana :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează