FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Noile dive la FCSB » Iubitele lui Benzar și Nedelcu arată demențial

Laura, iubita lui Dragoș Nedelcu // FOTO: Instagram +9   FOTO
Laura, iubita lui Dragoș Nedelcu // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 09:53

Laura și Bianca, iubitele lui Dragoș Nedelcu și Romario Benzar, se alătură unei echipe de frumuseți care trăiesc alături de jucătorii FCSB-ului.

Gigi Becali a plătit 2,7 milioane de euro pentru transferurile lui Romario Benzar și Dragoș Nedelcu de la Viitorul, dar la pachet cu cei doi fotbaliști, la Steaua va crește și gașca familiștilor. Cei doi jucători au relații stabile cu iubitele lor, Romario devenind tată chiar anul trecut.

Dragoș Nedelcu vine la București cu iubita sa. Laura este născută în Constanța, în prezent fiind studentă la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius. Cei doi sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea fotbalului, pozele cu ei fiind extrem de rare pe rețelele de socializare.

Și noul fundaș dreapta al vicecampioanei, Romario, are o relație de doi ani cu Bianca Toncian, o șatenă pe care o cunoaște din copilărie, dar cu care a decis să se mute în 2015. Bianca este instructoare de fitness. În plus, nu ezită niciun moment să le arate asta și prietenilor de pe Facebook, unde postează destul de des poze cu ei doi. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bakunin
bakunin  •  13 August 2017, 14:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 August 2017, 12:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  13 August 2017, 12:34

Pentru ce esti pe un ziar de sport daca nu-ti plac fotbalistii?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează