FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // George Țucudean, din nou pe teren! De când nu mai jucase atacantul campioanei

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 21:48

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // George Țucudean (28 de ani, atacant) a fost introdus pe teren de Dan Petrescu în minutul 81, înlocuindu-l pe Billel Omrani.

Astfel, Țucudean a revenit pe teren după o pauză de 6 luni. Ultimul meci al atacantului datează din 28 august 2019, când a fost folosit 22 de minute în partida Slavia Praga - CFR 1-0, din play-off-ul Ligii Campionilor.

George Țucudean, din nou pe teren

Fotbalistul a efectuat cantonamentul de pregătire alături de formația din Gruia în această iarnă, a jucat în meciurile amicale și a fost pe banca de rezerve în primul meci oficial al campioanei României din 2020 (1-0 cu FCSB).

După meciul cu cehii din vara trecută, Țucudean i-a anunțat pe șefii CFR-ului că are nevoie de o pauză îndelungată, după problemele la inimă. Fostul fotbalist al lui Dinamo a luat în calcul și retragerea în acele clipe.

9 trofeea cucerit Țucudean în carieră, între care patru titluri naționale, cu FCSB (2015), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019)

GOLGETERUL ULTIMELOR DOUĂ EDIȚII de Liga 1

Atacantul lui CFR Cluj a subordonat lista golgeterilor din ultimele două sezoane ale Ligii 1. În sezonul 2017/2018, a marcat 12 goluri, terminând la egalitate cu Gnohere, iar anul trecut a terminat singur în fruntea listei marcatorilor interni, cu 16 reușite, fiind urmat de Mitriță, cu 13. 

Niciunul dintre goluri nu le-a marcat din penalty! În actualul sezon, a izbutit doar un gol în L1, dar și punctul victoriei în formidabilul Celtic - CFR 3-4 din preliminariile Champions League.

vezi și:

FCSB - CLINCENI // Ilie Poenaru îl „înțeapă” pe Gigi Becali: „Dacă ai ajuns să-ți fie frică de 2 copii...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează