FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan // Edi Iordănescu, discurs dur: „Folosiți-vă toți neuronii, altfel luați avionul și plecați!” + jucătorii medieșenilor, baie în mare

Articol de , - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 14:31

Edward Iordănescu, 41 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, le-a ținut un discurs dur fotbaliștilor săi, pentru a nu-i lăsa cu impresia că vrea să plece, acum când play-off-ul bate la ușă.

Iordănescu a rămas să ducă Mediașul în play-off. Ar fi o premieră pentru Gaz Metan, iar relația antrenor - echipă ar ajunge la un alt nivel, având în vedere că sibienii s-ar bate pentru cupele europene, după ce în ediția precedentă „tandemul" a câștigat play-out-ul.

Antrenorul de 41 de ani își consolideză poziția la Gaz Metan, nu vrea să-i piardă pe jucători din mână, după o săptămână întreagă de incertitudini și de tratative nefinalizate cu CS Universitatea Craiova.

Iar discursul din această dimineață de la antrenament spune totul despre filosofia tehnicianului care rămâne numărul 1 pe lista preferințelor de viitor ale lui Mihai Rotaru în Bănie.

„Ăla bâtrân cu ăla tânăr, ăla alb cu ăla negru"

Iordănescu i-a aliniat pe fotbaliști la mijlocul terenului și-a început tare, de nu s-au mai auzit nici valurile mării. Folosind un timbru vocal puternic și jucându-se cu cronometrul, Edward i-a privit pe fiecare dintre elevii săi.

Cred că ați realizat unde ați ajuns. Suntem în play-off, împreună, pentru că ne-am înțeles cu toții bine, și ăla bătrân cu ăla tânăr, și ăla alb cu ăla negru. Eu vreau să fim toți împreună! Dacă unora li s-au urcat hormonii la cap, nu e bine!

+2 FOTO

Acum, eu sunt aici și faceți ce zic eu, când n-oi mai fi, faceți ce o să spună cine va fi antrenor. Dacă există cineva care nu pricepe că trebuie să-și folosească neuronii pentru performanță și să se supună regulilor mele, ia avionul frumos de la Malaga și se duce pe drumul lui.

Eu mizez pe voi, pe toți de aici. Sunt sute de mesaje de la impresari care îmi propun jucători. Dar eu i-am refuzat, eu vă vreau pe voi. Eu cu voi merg înainte. Nu vreau să aud reproșuri", le-a transmis Iordănescu elevilor săi. 

„Eu nu strâng pe nimeni cu ușa, nu impun, cu mine nu moare nimeni de foame și va fi bine. Vreau doar muncă, responsabilitate și profesionalism" 
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

3 puncteare Mediașul față de locul 7 ocupat de Botoșani, fiind la 8 puncte în fața „câinilor", când mai sunt 12 puncte în joc din sezonul regulat

fotbaliștii lui Gaz Metan, baie în mare

vezi și:

FCSB // VIDEO Roș-albaștrii au ajuns în Marbella » Starea de spirit a renegaților Adi Popa și Cristi Manea + ofertă de ultimă oră pentru Cristi Bălgrădean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
st.il.
st.il.  •  12 Ianuarie 2020, 17:17

Discurs E.I. absolut O.K. !...Sunt convins că Edi va rupe gura multor..."târguri" !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează