FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

E clar: Gaz Metan se retrage din Liga 1! Când va fi ultimul meci și câți bani pierd cluburile + mesajul emoționant al lui Eric

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 15:55 / Actualizat joi, 03 martie 2022 16:49

Retragerea din campionat a celor de la Gaz Metan, din cauza datoriilor, pare tot mai aproape, iar duminică ar putea fi ultimul meci al clubului, după cum anunță brazilianul Eric.

  • Gaz Metan joacă duminică, de la ora 15:00, contra Chindiei, pe teren propriu. Partida din ultima etapă a sezonului regulat va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV TelekomSport.

După ce au pierdut 14 puncte la Comisii, pentru neplata restanțelor către foștii jucători, Gaz Metan are probleme tot mai mari în a termina sezonul.

Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi
DINAMO
Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi

Eric: „Probabil că duminică va fi ultimul meciul al Gazului”

Brazilianul Eric, care a jucat în 4 rânduri la Mediaș, adunând 7 sezoane la Gaz Metan, a postat un mesaj emoționat pe Facebook, cu privire la viitorul formației.

Nu pot exprima ceea ce simt în momentul de față. Duminică, la ora 15:00, probabil că va fi ultimul meciul al Gazului înainte de falimentul care va duce la desființarea clubului CS Gaz Metan Mediaș! Am primit invitația de a da lovitura de începere și, eventual, ultima mea atingere de balon. Gazul dispare și, eventual, nu mai am niciun gând să mai joc fotbal! Mulțumesc frumos GMM și Mediaș pentru respect!

Ne vedem duminică, la ora 15:00, și sugerez să umplem stadionul și să ne luam la revedere. În minutul 77 putem să ridicăm un tricou negru sau o eșarfă neagră și strigăm «Gazu', Gazu', Gazu'». Moare GMM la 77 de an”, a scris Eric pe Facebook.

173 de meciuria jucat Eric la Gaz Metan

Gaz Metan ar urma să nu joace în play-out

Cu o zi înainte de meciul cu Academica Clinceni, câștigat cu 2-0, a apărut informația că Gaz Metan ar urma să se retragă la finalul sezonului regulat. Anunțul a fost făcut la DigiSport, unul dintre posturile deținătoare ale drepturilor TV asupra Ligii 1.

Câți bani pierd echipele din Liga 1

La începutul lunii februarie, Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce ar presupune retragerea uneia dintre echipe în timpul competiției.

„Un meci costă peste 100.000 de euro. Suma va fi suportată în solidar de toate celelalte echipe fiindcă s-au încasat deja toți banii de la TV pe acest sezon”.

În play-out, Gaz Metan ar avea de disputat 9 meciuri. Așadar, suma pierdută s-ar ridica undeva la cel puțin un milion de euro și ar trebui achitată de celelalte 15 formații. Aproximativ 67.000 de euro de echipă.

VIDEO LPF vrea să implementeze modelul spaniol și să impună praguri pentru salarii:

Citește și: 

Răzvan Zăvăleanu, luat tare la GSP Live: „Ați avut acest rol în destabilizarea celor de la Gaz Metan?” » Cum a răspuns oficialul lui Dinamo

Adrian Mutu s-a enervat la prima conferință la Rapid: „Nu sunt pupincurist! Aveți niște întrebări... Dacă o vezi pe Sharon Stone ce faci?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gazistu
gazistu  •  03 Martie 2022, 20:23

din pacare nu mai MERITA sa fim pe stadion, sa vadem ce? juniorii saracii, adunati sa termine chinul si mizeria conducatorilor??? sa vedem alta umilinta, pe langa ce am vazut pana acum?? RESPECT ERIC pt tot ce ai facut la Gazu~~!!

514091889218839
Mihai Buzea  •  03 Martie 2022, 18:58

RESPECT ZAVALEANU. RESPECT FRF. RESPECT DINAMO!!!

22cea
22cea  •  03 Martie 2022, 18:56
Postat de sibelius pe 03 Martie 2022, 18:03

Dupa logica asta Real-Barcelona(de exemplu) ar trebui sa coste cateva zeci de milioane de euro, nu?

Daca te iei dupa audiente probabil ca da .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează