FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Bogdan Argeș Vintilă, NĂUCITOR după colapsul FCSB-ului: „Sunt chestii tactice care mi-au plăcut, e frumos că se joacă alte meciuri din 3 în 3 zile”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 23:15

Gaz Metan Mediaș a umilit-o pe FCSB în etapa a șaptea din Liga 1, scor 4-0, dar noul antrenor, Bogdan Argeș Vintilă, nu s-a arătat deloc îngrijorat de această situație.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit și ca urmare a unor șanse ale lor de a avea și noroc. 

În concluzie, meciul a fost echilibrat, până la cele două greșeli ale noastre. După aceea, meciul a devenit mai ușor pentru ei. Rezultatul nu este normal. Am văzut lucruri mai puțin bune și lucruri bune. 

Am sesizat mai multe părți bune. Sunt chestii tactice care mi-au plăcut, care mi-au dat speranțe că se poate lucra mult mai bine. E adevărat că s-a văzut și panică. 

(n.r. despre meciul cu Guimaraes) E vorba de moral aici. Avem de muncit. Sunt de două zile, am început să învăț ce și cum trebuie să pun la punct. Cu siguranță vom ieși din această situație. Data viitoare vom munci mult mai mult și trebuie să câștigăm următorul joc. 

De când am venit am încercat să muncesc pe partea psihică, mai mult nu pot face. Suntem bărbați și trebuie să ne revenim indiferent de ceea ce se întâmplă. 

În fotbal este frumos că la patru zile ai un alt meci în care poți să ridici fruntea sus. Ai șansa ca la 3-4 zile să ștergi cu buretele tot ce s-a întâmplat aici. 

O calificare în grupe ne-ar da moral, ar pune bază pentru campionat, ne-ar liniști și am începe să muncim cum trebuie să muncim. Nu îmi fac griji, suntem la început de campionat. 

E adevărat că nu suntem într-o zonă plăcută a clasamentului, dar cu muncă și cu credință în Dumnezeu mergem mai departe. Nu putem să vorbim de locul 1 acum, când noi suntem unde suntem. 

Ne dorim, dar o luăm pas cu pas. Obiectivul este play-off-ul. Vreau să fac o evaluare a jucătorilor, după care vom lua o decizie legată de cine rămâne și cine pleacă”, a spus Bogdan Argeș Vintilă, la Look Sport.

Nota 2a primit-o Bogdan Vintilă din partea GSP pentru înfrângerea cu Gaz Metan

VEZI ȘI:

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Pintilii, după umilință: „Sunt resemnat, nu mai am putere. Fiecare joacă pentru el, e de curtea școlii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (73)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  26 August 2019, 14:20

:)))) fcsb după ce retrogradeaza: am jucat frumos puteam sa câștigăm titlul lejer și sa intrăm în grupele ucl dar am avut și ghinion:))) mi-a plăcut senzatia:)))

bodrin
bodrin  •  26 August 2019, 12:46
Postat de Daniel Irimescu pe 26 August 2019, 00:01

Urmeaza demagogul ala de rares cu liberalii lui si se va distruge si ultima ramasita.

Mult mai bine va fi dacă va continua cocoana Viorica cu "experții" lui Dragnea...

945020532501919
Antonio Gabriel Sarbu  •  26 August 2019, 11:13

Ce chestii tactice i-a plăcut?

Vezi toate comentariile (73)
Comentează
Close