FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Edi Iordănescu: „Eu am principii, valori și libertate totală. Le-am anticipat primul 11”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 23:22

Gaz Metan Mediaș a umilit-o pe FCSB în etapa a șaptea din Liga 1, scor 4-0, iar Edi Iordănescu a fost foarte fericit pentru evoluția echipei sale.

„E o seară frumoasă, chiar minunată aș putea să îi spun, cu o victorie categorică. Candidează la cel mai frumos joc al campionatului, pentru că au fost foarte multe situații. Și FCSB a avut situații. 

A fost o provocare, pentru că e mai ușor când reușești să anticipezi un prim 11. Ce a fost important e că am reușit să punem în practică multe lucruri pe care le antrenăm. Este meritul băieților. Eu sunt un antrenor mândru, fericit. 

Vrem să realizăm ceea ce ne-am propus, adică să intrăm în play-off pentru prima oară în istoria clubului. Avem băieți minunați și azi au arătat fotbal total în multe momente”, a spus Edi Iordănescu, la Look Sport. 
 

despre interesul FCSB: „Le mulțumesc pentru interes, dar eu am drumul meu aici. Eu sunt definit ca principii și valori și pot performa într-un anumit mediu și cu anumite condiții. Aici președintele îmi acordă libertate totală. E o seară prea frumoasă ca să vorbim despre mine. Trebuie să vorbim de băieți. Trebuie să fim realiști că atunci când aveam 1-0 le-am permis FCSB-ului, dar asta și pentru că băieții se simt puternici. Cred cu tărie că putem să fim una dintre cele șase echipe la final de campionat. 

Au apelat la acest sistem de rotație la echipă. Sunt sigur că moralul celor care sunt acasă nu este la fel de șifonat. Eu le țin pumnii, pentru că avem nevoie de puncte în Europa”

Citește și: 

Bogdan Argeș Vintilă, NĂUCITOR după colapsul FCSB-ului: „Sunt chestii tactice care mi-au plăcut, e frumos că se joacă alte meciuri din 3 în 3 zile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
digei
digei  •  26 August 2019, 09:26

Imi scot palaria dupa rezultatul de aseara. Felicitari, Edi!

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  26 August 2019, 09:18

Sa nu te zapaceasca "sucesul"))) a iesit bine si la pariuri pt cine trebuia! E tot mai grea regia!

gicab
gicab  •  26 August 2019, 06:28

Pt Edi Creștinul... mândria e un pacat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează