FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Gaz Metan Mediaș, în ape tulburi » Strigătul lui Edi Iordănescu: „Toți avem de luat bani de la club!”

Edi Iordănescu a calificat Gaz Metan Mediaș în play-off-ul Ligii 1 +26   FOTO
Edi Iordănescu a calificat Gaz Metan Mediaș în play-off-ul Ligii 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 18:46

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, a dezvăluit că la clubul său există restanțe financiare.

Oficialii clubului din Mediaș au decis să treacă toți angajații clubului, inclusiv fotbaliștii și staff-ul tehnic, în șomaj tehnic. Chiar și așa, asta nu pare să fie cea mai mare bătaie de cap a antrenorului echipei, care este mai deranjat de faptul că primele de performanță nu au fost plătite de club.

„Șomajul tehnic e chiar ultima problemă și eu pot să spun că toți, jucătorii, staff-ul tehnic, avem de luat bani de la club pentru că s-au îndeplinit niște obiective, s-a făcut performanță, s-au atras bani”, a declarat Iordănescu pentru TV Telekom Sport. 

Sezon impresionant pentru Gaz Metan

În acest sezon, Gaz Metan Mediaș a reușit să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1, unde, în primele două partide disputate, echipa antrenată de Iordănescu a remizat cu CFR Cluj (0-0) și a pierdut în fața Universității Craiova (1-2).

Ultimul sezon pentru Edi Iordănescu la Mediaș?

Antrenorul român ar putea pleca de la cârma echipei la finele acestui sezon:

„Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor. Şi şansele mele, oricât sunt de atașat de oraș, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul”, spunea Edi Iordănescu în urmă cu 2 zile la TV Telekom Sport.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

FCSB. Secretul lui Ștefan Târnovanu, noul portar cumpărat de Gigi Becali: „Degeaba ai talent, dacă nu ai așa ceva”

Ionuț Șerban obligă Dinamo să achite un milion de euro: „Nu mai vreau să stau!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  03 Mai 2020, 09:57

Rivalitatea sportiva si nu numai, este originea progresului. Trebuie cultivata. Pacat ca Soimii nu mai exista. Bine insa ca se renoveaza stadionul din Sibiu. Gazul avea si echipa de baschet foarte buna.

gazistu
gazistu  •  03 Mai 2020, 00:37
Postat de Leo Dinu pe 02 Mai 2020, 20:04

Le doresc celor de la gmm sa li se intoarca tot ce au facut (sibienii stiu despre ce este vorba)… in alta ordine de idei, ei au restante in insolventa fiind?!? Ciudat!?!

le doresc sibienilor sa li se intoarca , ceea ce ne doresc ei noua ... poate si o retrogradare...??? de ce nu... ei sunt cu baschetul nu stiu ei fotbal,...sau cu motoarele redbull romaniacs,,,festivaluri in aer liber, , gastronomie..si dioanstea..mai putin cu fotbalul...HEHE

305457553261788
Leo Dinu  •  02 Mai 2020, 20:04

Le doresc celor de la gmm sa li se intoarca tot ce au facut (sibienii stiu despre ce este vorba)… in alta ordine de idei, ei au restante in insolventa fiind?!? Ciudat!?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează