FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCM TG. MUREŞ 0-0

Gaz Metan nu a reuşit să îi învingă pe mureşeni, deşi aceştia au jucat în 10 aproape tot meciul » S-a oprit Gazul

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 02:39

Mediaşul n-a putut să bată o echipă care a jucat aproape tot meciul în 10

Un cot în gură aplicat de Fernandes lui Roman (20) a încins un meci placid, animat pînă atunci doar de ghiulele sporadice, de la distanţă. Cea mai periculoasă, trimisă de Vasilache, a trecut la o palmă de buturile lui Pleşca (14).

Eliminarea a pus scînteia pe dinamită. Mureşul a vrut să iasă, punctele aducîndu-i aproape sigur salvarea de la retrogradare, dar Mediaşul, care ţinteşte Europa, a reacţionat. Todea a trimis uşor alături, cu capul (39), apoi Roman a ratat singur cu poarta goală (41). După care, Balauru a prins pe linie voleul din 10 metri al lui Hoban (43).

S-a jucat identic după pauză, cînd Gazul şi-a ţinut adversarul pe 16-le propriu. Szilagyi a fost la un pas să trimită în propria poartă, iar Eric şi Hoban au şutat în bară. La ultima fază, Roman a şocat din nou. Din stîlp, mingea i-a venit pe picior, dar a trimis aiurea, deşi avea 7 metri de plasă în faţă (57)! Oaspeţii n-au mai ieşit din carapace, iar gazdele şi-au continuat şarjele. Miraculos, ariergarda lui Sabău a reuşit să reziste, încărcînd încă un punct ce înseamnă o salvare aproape sigură de la retrogradare.

L-a făcut praf pe Roman
Atacantul Dan Roman a fost criticat dur de Ovidiu Sabău. "L-am luat din «C» şi am avut grijă de el. Mi-a fost milă, avea o situaţie dificilă în familie. Dar am realizat că nu poate progresa. Cînd loveşte mingea, zici că are în picioare bocanci de schi", a spus "Moţul". "Prefer un jucător bătăios, chiar dacă ratează, decît unul care se ascunde", l-a apărat Pustai pe Roman.


Inbox
- Bratu n-a prins, iarăşi, lotul la Gaz Metan. Deşi a fost adus ca o vedetă, atacantul nu s-a adaptat şi ar putea părăsi echipa.
- Akaki şi Balauru s-au ciocnit cap în cap în minutul 57. Deşi ameţit de lovitură, portarul mureşenilor a preferat să revină rapid în teren.
- În minutul 90Ă3, medieşenii au cerut penalty, după ce Matei a lovit mingea cu umărul. Reluările TV au indicat că n-a fost lovitură de pedeapsă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2011, 13:34

adevarul este ca nu prea avem ce cauta in europa league. daca nu bati acasa, o noupromovata si cu un om in plus, nu mai conteaza ca am inscris de 2 ori si lea anulat, ca am avut bare si multe ocazii, scorul final a fost 0-0, nu? mai bine lasam pe altii, nu are rost sa cautam scuze, trebuia sa le dam 3 goluri si gata; toate erau facute in favoarea noastra sa casigam (jucam acasa, noupromovata, om in plus, etc)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează