FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO Edward Iordănescu, în culmea fericirii după „remontada” de senzație cu Iași: „Toate lucrurile frumoase sunt datorate lor!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 18:19

Edward Iordănescu (41 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a fost extrem de fericit la finalul partidei cu Poli Iași, în care echipa sa s-a impus cu 3-2 după ce a fost condusă cu 0-2.

„Sunt lucruri frumoase care se întâmplă, echipa noastră marchează multe goluri, câte 3, câte 4. Gazul nu e o echipă de tradiție, care să înlănțuie victoriile, dar trebuie să lucrăm în continuare la mentalitate.

Am jucători valoroși, dar s-a văzut că încă mai e de lucrat la unele lucruri. Sunt sigur că vom mai învăța și după această zi. Sunt fericit că suntem sus în clasament, e o zi bună pentru noi și vreau să zic ceva. Chiar pot să spun că toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața mea sunt datorate părinților mei și lui Dumnezeu”, a declarat Iordănescu junior, la Look Sport. 

Vezi și: 

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO » Medieșenii revin excepțional de la 0-2, în doar 15 minute 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează