LIGA 1  ·  GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO Edward Iordănescu, în culmea fericirii după „remontada” de senzație cu Iași: „Toate lucrurile frumoase sunt datorate lor!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 18:19

Edward Iordănescu (41 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a fost extrem de fericit la finalul partidei cu Poli Iași, în care echipa sa s-a impus cu 3-2 după ce a fost condusă cu 0-2.

„Sunt lucruri frumoase care se întâmplă, echipa noastră marchează multe goluri, câte 3, câte 4. Gazul nu e o echipă de tradiție, care să înlănțuie victoriile, dar trebuie să lucrăm în continuare la mentalitate.

Am jucători valoroși, dar s-a văzut că încă mai e de lucrat la unele lucruri. Sunt sigur că vom mai învăța și după această zi. Sunt fericit că suntem sus în clasament, e o zi bună pentru noi și vreau să zic ceva. Chiar pot să spun că toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața mea sunt datorate părinților mei și lui Dumnezeu”, a declarat Iordănescu junior, la Look Sport. 

Vezi și: 

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO » Medieșenii revin excepțional de la 0-2, în doar 15 minute 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1