FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - UTA 0-1

Jucătorul care a șocat după Gaz Metan - UTA: „Antrenorul să dea cu pumnul în masă, să-mi dea și o palmă dacă e nevoie. E groasă!”

Răzvan Grădinaru (stânga), în meciul cu FCSB // foto: Imago
Răzvan Grădinaru (stânga), în meciul cu FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 23:23 / Actualizat luni, 30 august 2021 23:54

Răzvan Grădinaru (26 de ani), mijlocaș la Gaz Metan, consideră că e nevoie de o „mână de fier” în vestiarul echipei pentru ca jucătorii să se trezească. 

Cronica meciului Gaz Metan Mediaș - UTA 0-1

Sub comanda lui Mihai Teja, Gaz Metan continuă parcursul slab din acest început de sezon. Trupa din Mediaș a pierdut și cu UTA și ocupă penultimul loc în Liga 1, cu doar 4 puncte adunate în 7 etape. 

Răzvan Grădinaru consideră că antrenorul Mihai Teja a fost prea blând până acum și spune că trebuie ca cineva „să dea cu pumnul în masă”. În mod șocant, jucătorul venit de la Viitorul admite că ar accepta „să-mi dea și o palmă, dacă e nevoie pentru echipă”. 

Răzvan Grădinaru, declarații incredibile după Gaz Metan - UTA

„Păcat că pierdem din ce în ce mai mult, se duc meciurile și apare presiunea. Am avut meciuri grele, nu am pierdut la o diferență mare de scor, nu ne-au dominat în totalitate, dar pierdem puncte și asta doare. 

Contează moralul, victoriile aduc victorii, înfrângerile aduc scandaluri, certuri și neliniște. UTA este un club stabil, noi încă încercăm să ne adunăm, să îl susținem pe Mister. Ne pare rău că pierdem puncte, punem presiune și pe el, e greu când pierzi meci după meci.

Soluția e să dea un pumn în masă, să vină Mister să ne certe, să intre puțin în noi. Cu vorba bună nu faci treabă în România, când se poartă cineva frumos cu tine, îi dai în cap. 

Trebuie să vină cineva să dea cu pumnul în masă, să ne certe, să-mi dea și o palmă dacă e nevoie pentru echipă, dar trebuie neapărat să ne regăsim, să practicăm un fotbal frumos. Trebuie să ne creăm ocazii, să adunăm puncte. Ele sunt importante, dacă pierdem în continuare devine groasă.

Am vorbit cu Mister, când am plecat de la Viitorul mi-am dat cuvântul că vin aici, chiar dacă am avut 2-3 oferte mai bune financiar. Mi-am dat cuvântul, nu puteam să-l întorc mai ales că Mister s-a purtat frumos cu mine la Voluntari, nu puteam să-i pun piedică. 

Am venit cu gânduri diferite, nu ne așteptam să ne batem la retrogradare fiindcă anul trecut Mediaș a fost o echipă bună. Mister știe ce trebuie să facă pentru a ne aduce din nou pe linia de plutire, nu vrem să ne scufundăm”, a spus Grădinaru la Look Sport. 

Clasament Liga 1: UTA, pe podium! 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Ilie Poenaru lasă de înțeles că ar putea pleca de la Academica Clinceni: „Mă abțin” » Ce a declarat Alexandru Pelici

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
holland
holland  •  31 August 2021, 07:57
Postat de kensan.gmm pe 31 August 2021, 00:00

Sa plece Teja si Iordanescu aka presedintele invizibil. Ne duceti in B si lumea nici nu mai vine la stadion cu asa joc si echipa! RUSINE

Mai bine sa plece Lazarica si cu primaru gheorghe roman.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  31 August 2021, 00:00

Sa plece Teja si Iordanescu aka presedintele invizibil. Ne duceti in B si lumea nici nu mai vine la stadion cu asa joc si echipa! RUSINE

Vezi toate comentariile (2)
Comentează