FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 1-0

GAZ METAN - VIITORUL 1-0 // Edi Iordănescu: „Meciul ăsta ne putea afecta și sezonul următor! Sunt mândru de băieții mei”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 21:57

Gaz Metan a învins Viitorul, scor 1-0, și a urcat pe locul 5 în Liga 1. Edi Iordănescu (41 de ani) și-a felicitat elevii și a vorbit despre miza imensă a partidei de astăzi. 

„Miza a fost una incredibilă. Îți putea afecta întreg sezonul chiar și pe următorul. Una e să fii în play-off, să atragi bani, sponsori, se creează altă emulație, mai ales că noi am câștigat deja play-out-ul anul trecut. Nu mai aveam ce face acolo.

E victoria băieților. Sunt mândru pentru a nu știu câta oară de de ei. E o victorie meritată. Mă bucur că nu am luat gol. Mulțumesc conducerii că a fost aproape, publicului deosebit, dar mai ales familiei care m-a înțeles și a acceptat situația cu mine departe de casă și de copii.  

În ceea ce ne privește am fost extrem de motivați, determinați, conectacți. Lupta cea mai mare a fost să îi țin cu mintea aici. Avem mulți străini care nu și-au văzut familiile de mult, iar gândul le mergea și acolo. Suntem o echipă dreaptă, corectă, am reușit să ieșim din insolvență. Am făcut un an extraordinar. Nu sunt cuvinte mari, sunt unele reale. Anul trecut am produs cea mai bună performanță din istorie, acum am schimbat liniile și nu am coborât niciodată sub locul 6. Am doborât multe borne”, a declarat Edi Iordănescu la Look Sport. 

„Eu știu că există o portiță, există căi să mergem în cupele europene. E foarte greu să mă duc așa departe cu gândul. Asta nu înseamnă că eu și staff-ul meu nu analizăm asta”
Edi Iordănescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează