FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Gazeta a aflat motivul real pentru care Lung jr. nu mai e titular: "A cerut antiinflamator şi i-au dat o aspirină!"

Cu Silviu Lung jr. în poartă, Astra a primit doar 14 goluri în cele 12 meciuri
Cu Silviu Lung jr. în poartă, Astra a primit doar 14 goluri în cele 12 meciuri

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 00:00

Portarul de 26 de ani a făcut un scandal monstru, întrucît medicul nu i-a dat un unguent după o accidentare la unul dintre antrenamente.

Silviu Lung jr. nu mai apare în poarta giurgiuvenilor de 3 meciuri, două de campionat și unul de Cupă, iar șefii clubului l-au anunțat accidentat. Adevărul e însă altul!

Conform unor surse autorizate, cu două zile înaintea partidei cu ASA, la o ședință de pregătire a liderului a avut loc un incident rar întîlnir: "La o fază, Silviu s-a lovit uşor, avea o întindere minoră, şi i-a cerut medicului un antiinflamator. Doctorul i-a răspuns pe un ton destul de ridicat că nu are şi că trebuie să-şi cumpere singur de la farmacie. Nu i-a putut oferi decît o aspirină! Lung a luat foc şi l-a anunţat pe Şumudică să nu se mai bazeze pe serviiciile lui!".

6 goluri a încasat Astra cu rezerva Gavrilaș între buturi: 3 cu FC Brașov, în Cupă, și 3 la Tîrgu Mureș. Cu CSU Craiova a păstrat poarta intactă, 0-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mal.
mal.  •  04 Noiembrie 2015, 18:40

Domnu' Crăițoiu, sursa dvs. ar trebui să știe că medicul nu este depozitul de medicamente al fotbaliștilor... La medic spui ce ai și acesta îți recomandă după priceperea și pregătirea lui... dacă fotbalistul știe și diagnosticul și tratamentul, ce nevoie mai are de medic? Acesta doar oferă medicamente la cerere fotbaliștilor? Mare eroare și mare problemă pentru viitorul sănătății jucătorului respectiv!

mal.
mal.  •  04 Noiembrie 2015, 18:35

@vladutz13: ba e chiar invers... aspirina este chiar antipiretic (scade temperatura atunci când aceasta este peste valorile normale). Dacă vorbim despre evectele gastrice trebuie să recunosc faptul că aveți dreptate. Acest efect este recunoscut pentru toate antiinflamatoriile cu administrare orală, nu numai aspirina. PS: la acest nivel de performanță cred că ar trebui un tratament individualizat și cu medicamente cu beneficiu terapeutic cât mai mare.

ion2010
ion2010  •  04 Noiembrie 2015, 11:27

Si in Cupa Ligii Gavrilas nu a luat gol de la Viitorul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează