FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Gazeta a descoperit firma care a luat comisionul de 2,25 milioane de euro de la Ligă

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 09:27

Războiul dintre Gigi Becali şi Dragomir a pornit de la suspiciunea patronului Stelei privitoare la comisionul din drepturile TV, iar GSP face lumină pe axa pe care urmează să se achite cele 2,25 de milioane de euro.


Cele 45 de milioane de euro pentru care au fost vîndute ultimele 6 pachete din drepturile TV pe 2011-214 n-au avut efectul de pansament pentru fotbalul românesc, ci al unei scîntei care a aprins fitilul unui adevărat butoi cu pulbere. De fapt, comisionul de 5 la sută oferit unei firme care a intermediat negocierile dintre LPF şi televiziunile interesate, printre care şi RCS&RDS, a fost acuzat în mod direct de Gigi Becali că ar fi, de fapt, "şpaga lui Dragomir".

GSP a vorbit cu mai multe persoane implicate în tranzacţie şi au apărut două nume noi de persoane care au fost intermediari pe traseul celor 45 de milioane. Site-ul gsp.ro a anunţat ieri că firma lui Adrian Tărău, un apropiat al patronului RCS&RDS, Zoltan Teszari, e cea care a intermediat contractul şi ar urma să intre în posesia comisionului. "Eu am consiliat RCS, dar am făcut-o gratis, altcineva va lua comisionul" a fost reacţia rapidă a lui Tărău.

O altă firmă, în afară de Tărău, a participat la negocieri, însă a semnat procuri de reprezentare pentru cele două părţi, a făcut oficiile contractuale şi ea va încasa comisionul. E vorba despre Capital Properties, deţinută de un anume Mihai Corbu, apropiat al lui Adrian Tărău.

Dragomir explică cum s-a acordat comisionul de 5%: "Ni s-a propus Capital Properties, am verificat-o şi apoi am acceptat-o!"

Adrian Tărău, reprezentantul RCS la negocierile pentru drepturile TV: ”Am lucrat pe gratis”

Gigi, comisionul îl ia Corbu! » Intermediar de la imobiliare

CIFRELE DREPTURILOR TV 2011-2014
81,6 milioane de euro e suma totală, fără TVA, pe care LPF o va încasa în cei 3 ani pe toate drepturile TV, din partea a 3 televiziuni: DigiSport, Antena 1 şi Dolce Sport

58,2 milioane de euro e suma totală pe care RCS&RDS o va achita pe 3 ani pentru toate cele 7 pachete achiziţionate: unul la licitaţia din aprilie şi restul de 6 cumpărate lunea trecută

2,25 milioane de euro, fără TVA, reprezintă 5 la sută din cele 45 de milioane de euro pe care RCS&RDS le-a achitat pentru ultimele 6 pachete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
mihaienache
mihaienache  •  01 Iulie 2011, 21:34

miticaaaaa la puscarieeeeeeee acolo e locul tau sharlatanule militzian spurc@t

dtdr
dtdr  •  01 Iulie 2011, 20:37

Cand descopera "gazeata" ( sau poate stie numai tine secret ) de ce a primit stelutza licenta cu datoriile de care aminteste mitica ( 14.000.000 euro ), iar Bistritei i-a fost refuzata licenta pentru cateva sute de mii de euro ??!!! DACA SUNTETI CEEA CE VRETI SA FACETI IMPRESIE ( NU STIU DACA VA MAI CREDE CINEVA ) LUATI TAURUL ( CIOBANUL ) DE COARNE SI PUNETI PE HARTIE CA SA DEMONSTRATI CUMVA IMPARTIALITATEA VOASTRA.

galatzeanul
galatzeanul  •  01 Iulie 2011, 14:52
Postat de vladutz13 pe 01 Iulie 2011, 02:35

Am ajuns foarte rau, daca Gigi Becali este cel care cauta dreptatea si se lupta cu coruptia din fotbal :)). Evident, o face din megalomanie, din aroganta ca el nu accepta sa fie furat... dar oricum. Si ceilalti tac malc... asta e si mai jalnic

Becali le stie bine, pentru ca si el face lucruri de acest gen Un om neimplicat in astfel de lucruri nu are de unde sa stie smecheriile din spatele acestor afaceri.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează