FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gest inedit al lui Becali » A intrat în direct la TV pentru a le transmite un mesaj tuturor dinamoviștilor: "Am răspuns cu ironie la o tâlhărie criminală"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 18:07

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a intervenit într-o emisiune televizată pentru a-și cere scuze față de oficialii și jucătorii lui Dinamo pentru ironiile făcute vineri în conferința de presă organizată la Palat. 

"Mi-am zis în sinea mea că nu e frumos. Vreau să-mi cer iertare față de unii și să le spun unora de ce am făcut acest lucru. Celor din conducerea lui Dinamo, jucătorilor, oficialilor de acolo le cer scuze. Îmi cer scuze chiar în fața majorității suporterilor lui Dinamo, îi respect ca oameni. Chiar îi cer iertare și lui Mutu. Mie nu mi-e rușine să-mi cer iertare pentru ceva.

Să vă uitați totuși ce e la baza acestei ironii. Am răspuns cu ironie la o tâlhărie, la o hoție. Ironia mea a fost răspunsul meu pentru acea tâlhărie criminală. Vii în casă la om și faci toate mizeriile acelea? Mă refer la acea coregrafie cu "Doar Dinamo București". Ironia mea a și a lui MM e o mângâiere pe lângă criminalitatea de atunci. Ce am făcut nu a fost față de cei din club sau din echipă, a fost răspuns pentru acea tâlhărie, acea măgărie de nedescris. Vii în casă la om și faci ce vrei?  

Oricum, cei de la Dinamo nu pot vorbi de Europa. Sunt 16 calificări în Europa ale noastre, iar toate celelalte echipe la un loc au făcut 17. Hai să nu vorbim de așa ceva. Spunea Ionel Dănciulescu că avem o rană. Da, Ionele, voi avea mereu rana aceasta și nu o voi lăsa în pace și nu voi tăcea nici eu.

Noi am scos echipe mari, Chelsea, Ajax, n-au cum să facă ei vreo retrospectivă cu noi. Noi vorbim de Europa, domnule, nu de altceva", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

"În 1948 s-a înființat cineva care ne face mereu bucurie. Ăsta e norocul nostru, că Dinamo București s-a înființat să ne bucure pe noi", spusese Becali vineri.

De unde a plecat totul

În meciul dintre FCSB și Manchester City din august 2016, încheiat 0-5, suporterii dinamoviști au pus la cale o farsă: i-au păcălit pe oficialii steliști și au reușit să afișeze o coregrafie imensă pe toată suprafața Tribunei a II-a de pe Arena Națională.

Astfel, fără să știe, suporterii roș-albaștri au ridicat pancarte care au format mesajul "Doar Dinamo București". 

782988 753480 alx6788

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (107)
ge0x
ge0x  •  06 August 2017, 17:35

Stelistilor sau fcsb istilor..vedeti ca sunteti repetenti ca si galerie.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  06 August 2017, 11:34

frumoasa coregrafie jiji ,nu-iasa ,pregatim una si pentru meciul cu SPORTING ,stim cu totii ca acea coregrafie e unica in lume si asta va doare tu cu coana mita ,in schimb v-ati facut de rusine la conf de presa,si o sa va face-ti de rusine in continuare si in cupele europene ca si pana acum .

900036066809402
Nicolae Veres  •  06 August 2017, 09:24

ASA om credincios care este frate cu dracu acuma da cartile pe fata asta este un sarlatan nu om al biserici pirit ,lar vinde si pe hristos numai el sa supravetuiasca daca sea batut joc de HAGI care la scos din puscarie asta inseamna ca nu e om .

Vezi toate comentariile (107)
Comentează