FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gestul INCREDIBIL pe care era gata să-l facă Edi Iordănescu la CFR Cluj: "Îmi asumam acest risc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 22:07

Edi Iordănescu a fost antrenor la CFR Cluj doar o lună și jumătate. A fost deranjat de apariția informațiilor că ar putea fi demis la presiunea grupului de jucător și a fost gata să semneze un act incredibil: ar fi returnat toți banii dacă echipa nu ar fi câștigat titlul în acest sezon. 

"Știam ce mă așteaptă și nu am exagerat când am spus public că am avut o discuție cu patronul clubului, în care am stabilit în ce condiții să ne despărțim. După care dânsul m-a sunat să îmi spună să rămân.

Dar nu era OK ca la inițiativa unui grup de jucători să existe presiuni. Nu mi se pare normal să fiu pus sau dat afară de jucători.

I-am spus că eu garantez că dacă am continuitate până la sfârșit, îmi asum că echipa va câștiga campionatul și dacă nu va fi așa sunt dispus să semnez o hârtie prin care eu să returnez toți banii pe care i-am primit în acel an.

Eu mi-am asumat acesc risc", a spus Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
digei
digei  •  22 Noiembrie 2018, 05:25

De parca pe cei de la CFR i-ar fi interesat sa-si recapete banii de la el in caz de esec. Aici se vede cat de nepregatit este pentru o echipa cu pretentii.

luker
luker  •  22 Noiembrie 2018, 00:46

Slab antrenor. Slab caracter. Mai rar asa ceva. Astia pacalesc fotbalul facand bani din nimic, pacalind cate un patron din cand in cand. Din cauza lor fotbalul romanesc e la pamant.

sabaton
sabaton  •  22 Noiembrie 2018, 00:05

The Walking Dead Vaslui ...........IQ Zero !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close