FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Edi Iordănescu la FSCB? A recunoscut în direct la TV discuțiile cu Gigi Becali: "Nu e obligatoriu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 21:52

Nu în puține rânduri s-a discutat despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să antreneze FCSB. Fostul tehnician al celor de la Pandurii și CFR Cluj recunoaște că a avut discuții cu Gigi Becali, dar a fost departe de o propunere concretă. 

"Nu-l judec pe Nicolae Dică. El și-a asumat anumite lucruri. E foarte important în ce condiții accepți anumite lucruri. Cred că a ars niște etape, dar e greu să vorbesc ipotetic despre o colaborare cu Steaua.

Am fost și eu în multe locuri unde a fost greu să colaborezi cu facotrii de decizie. Cu Porumboiu la Vaslui, chiar cu Gigi Becali când am fost secund acolo.

Nu am avut nicio ofertă de la FCSB, poate doar discuții așa cu Gigi Becali în formă de glumă, când el tot ținea să mă catalogheze drept căpos, încăpățânat. Oricum, nu este obligatoriu ca eu să antrenez FCSB", a zis Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

Citește și: Edi Iordănescu a anunțat două mutări importante pregătite de CFR Cluj: "Îi deconspir eu! Merg acolo"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
122490384924076
Cristian Sitaru  •  22 Noiembrie 2018, 09:24

NU ESTI MARE ANTRENOR.... PE UNDE AI ANTRENAT AU FOST ECHIPE FORMATE DE ALTI ANTRENORI,GIGI TE ELIMINA DUPA PRIMELE ETAPE!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează