LIGA 1  ·  DINAMO

Giani Kiriță, scandalizat de haosul din "Ștefan cel Mare": "Atât îl duce capul. Ăsta nu e Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 19:53

Giani Kiriță nu e de acord cu decizia luată de șefii lui Dinamo, de a-i ierta pe cei 5 petrecăreți. Fostul căpitan al "câinilor" îl atacă pe Ionuț Nedelcearu, după ce acesta s-a prezentat azi la întâlnirea cu Mutu și Contra îmbrăcat cu un hanorac pe care scria "Bandit". (Detalii aici)

"O fi și el bandit și eu nu știu. Pe ideea asta o fi și el șmecher și nu știm. S-a stat de vorbă cu el, dar se pare că pe el cam atât îl duce mintea în acest moment. Am stat și eu de vorbă cu el, i-am dat anumite sfaturi. Mi-a fost drag să pot să vorbesc cu el, dar, din păcate, acești copii care ajung la o echipă precum de Dinamo n-au niciun fel de legătură cu fotbalul profesionist.

Pe mine mă deranjează cel mai mult, ca dinamovist, că fac aceste lucruri jucători care n-au câștigat absolut nimic în viața lor. E dureros! Din păcate, la un club precum Dinamo, se stă prea mult de vorbă. Nu se dau sancțiuni!

Eu am trăit alte vremuri. La noi și dacă făceai o greșeală de marcaj te trezeai că te antrenezi cu juniorii. E o problemă de sus! Atunci hai să acceptăm și să nu ne mai văităm pe la TV. Eu i-aș fi trimis direct la echipa de tineret și amendat. Sau prin parcuri, că sunt destul de mari.

Să joace tineretul de la Dinamo. Aș fi acceptat să intre juniorii și să aibă obiectivul evitarea retrogradării. Ai răbdare 2-3 ani de zile, cauți cei mai buni tineri, la început te bate toată lumea, dar apoi ridici pretenții.

E lipsă de profesionalism la Dinamo acum! Totul e negativ! Nimeni nu se regăsește cu nimeni. Jucătorii fac ce vor. Un conducător zice una, ceilalți zic alta. Vă dați seama în ce relații sunt acolo. Ăsta nu e Dinamo! Ei au fițe de fotbaliști, dar n-au câștigat în viața lor nici o jumătate de toartă", a zis Giani Kiriță la TV Digi SPort.Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (21)
pantokrator  •  20 Noiembrie 2017, 20:27

Să râzi de Dinamo când echipa ta este o clonă mizerabila si blatistă cum e fcsbeaua e ca si când râzi de D-zeu stând cucurul in poarta iadului! fcsb esti o rușine națională !!!

stoichkov8  •  02 Noiembrie 2017, 07:06
Postat de randoom_._ pe 01 Noiembrie 2017, 20:01

corecte,advarata dinamo este in liga a 4-a. bancruta frauduloasa oricum o sa desfiinteze clona asta a lui negoitza din liga 1.

du.te ba si culca.te lucrezi degeaba

vicol_vali  •  02 Noiembrie 2017, 03:59

Gigi este doar un angajat cum este MM. Că firma nu-i a lui. Și ei vorbesc la TV, noi râdem. Ne bucurăm de cartoane. Ne iubim femeile, părinții, copii, și mai ales iubim Dinamo.

Vezi toate comentariile (21 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1