FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a vorbit despre interesul lui AS Roma: „Am cam ieșit de pe piață, dar nimic nu este imposibil!”

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2019 19:22

Gică Hagi (54 de ani) a comentat zvonurile conform cărora ar fi fost printre variantele luate în calcul pentru postul de antrenor la AS Roma.

  • FCSB - Viitorul e luni, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Despre Roma? Nu mi-ar fi frică, teamă, mi-ar plăcea ca într-o bună zi să pot să antrenez o echipă mare, care să câștige. Cum este Roma, un imperiu, care poate să devină cea mai bună din Europa. Spiritul meu este numai acela, să câștig, și dacă voi avea o oportunitate...

Nu știu dacă se va întâmpla, e greu, pentru că, de aici, din România, până la Roma drumul este lung. Am cam ieșit de pe piață, dar nimic nu este imposibil, nu știi ce-ți rezervă viitorul. Mă simt bine aici și încerc să dau ce am mai bun”, a declara Gică Hagi în conferința de presă care prefațează duelul cu FCSB.

Vezi și: 

Gică Hagi are gânduri mari pentru partidele cu FCSB și CFR Cluj: “6 puncte ne bagă în joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  10 Martie 2019, 02:58

Cai verzi pe pereti visam, Hagi ar trebui sa duca Viitorul in Europa League, pt ca putea sa faca asta de ani buni. De acolo Viitorul se va autosustine, si nu va mai vinde niciodata cei mai buni jucatori FCSB-ului ci direct echipelor mari, cum este chiar Roma.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  10 Martie 2019, 00:24
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Martie 2019, 20:34

un looser...se pregateste sa piarda cu fcsb ...

Se zice "loser" bai za uei...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Martie 2019, 20:34

un looser...se pregateste sa piarda cu fcsb ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează