FOTBAL  »  LIGA 1  »  LIGA 1

Gică Hagi, discuții cu oficialii celor de la Sevilla » Ce spune despre interesul pentru Ianis

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 20:08

Gică Hagi a fost prezent la înfruntare din Europa League, Standard Liege - Seviila, scor 1-0. Patronul Viitorului s-a întâlnit cu oficialii clubului andaluz, dar neagă orice discuție despre transferul lui Ianis Hagi în

„Din când în când, mă duc să-mi clătesc ochii. Trebuie să mai văd și eu meciuri europene, îmi lipsesc. Nu uitați că eu am venit de la acel nivel. M-am întâlnit și cu Răzvan, nu-l văzusem niciodată pe viu jucând pentru echipa sa.

M-am bucurat pe pentru el, a jucat bine. Am văzut un jucător român mare, matur, respectat la un club de tradiție din Europa, care a arătat că are clasă împotriva unei echipe ca Sevilla. A făcut un progres enorm! Am vorbit cu el, l-am felicitat, am fost împreună să mâncăm, am petrecut o zi și jumătate acolo. Este unul dintre copiii formați de noi și m-am simțit fericit, bucuros.

M-au felicitat cu toții, în special cei de la Standard, președintele clubului și directorul sportiv. M-am întâlnit și cu cei de la Sevilla, ne-am cunoscut, am împărtășit amintiri. Unul dintre ei și-a amintit de golul meu cu Celta, când era ceață. Îl țin minte, chiar dacă era ceață. Marți am fost cu fiica mea la film, pentru că mă invitase. Restul sunt speculații, nu s-a tratat nimic. Avem încă cinci meciuri, vrem să terminăm anul cum trebuie, apoi vom evalua dacă va veni vreo ofertă”, a declarat „Regele”.

„Sunt concentrat pe ceea ce am de făcut aici, la Viitorul. Mai sunt cele cinci etape din acest an și ne dorim să ne calificăm matematic în play-off, să mergem liniștiți în vacanță, iar când ne întoarcem să ne pregătim când mai bine pentru a încheia sezonul cum trebuie. Gândul meu este să progresez cât mai mult cu Viitorul” Ianis Hagi

Vezi și: 

Pericol major pentru Rednic » Cel mai valoros jucător e în continuare incert înaintea meciului cu Viitorul

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (9)
1174321722609290
Stroe Radu  •  30 Noiembrie 2018, 23:02

ianis e un fas in fotbal, mai bun ca el e toti fotbalistii din liga 2,iar tacsu o rezerva clasica la barca si real

pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  30 Noiembrie 2018, 21:57

și marmota invelea ciocolata-n staniol ..... despre blaturile naș-fin ce ne mai povestesti ? blatistule

merace
merace  •  30 Noiembrie 2018, 21:41

Până nu se anunță nimic oficial, despre ORICE TRANSFER, DUPĂ SEMNAREA CONTRACTULUI, sunt doar zvonuri de presă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează