FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi lucrează la o mutare importantă: „Vedem cum se vor finaliza discuțiile, am trimis hârtie”

Gheorghe Hagi / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Gheorghe Hagi / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 10:45 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 12:49

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Farul Constanța, și-ar dori să-l mai păstreze o perioadă pe Louis Munteanu, atacantul de 20 de ani împrumutat de Fiorentina la malul mării. Împrumutul acestuia expiră la finalul sezonului, dar „Regele” a început deja tratativele cu gruparea viola pentru o extindere a înțelegerii.  

Deja am făcut hârtie spre Fiorentina. Vedem cum se vor finaliza discuţiile, depind de Fiorentina”, a anunțat Hagi, în conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj din ultima etapă. 

Satisfăcut de randamentul avut de Louis Munteanu din momentul revenirii în România, Hagi nu concepe să pornească la drum în noul sezon fără puștiul care a marcat golul decisiv în meciul de titlu cu FCSB. Managerul „marinarilor” speră să obțină acordul Fiorentinei pentru un nou împrumut pe un an, însă are și un plan de rezervă.

Întrebarea care „l-a activat” pe Hagi: „Hai că deja ne luăm viteză!”
CFR - Farul
Întrebarea care „l-a activat” pe Hagi: „Hai că deja ne luăm viteză!”

Hagi vrea să-l păstreze pe Louis Munteanu

Din informațiile GSP.ro, în cazul în care Fiorentina nu e de acord să-l mai lase pe Munteanu încă un an în România, Hagi și-ar dori ca Louis să mai continue la Farul măcar timp de două luni, pentru a-l avea sub comanda sa în preliminariile Champions League, unde „rechinii” pornesc la drum din primul tur. 

În acest sezon, atacantul crescut la Academia Gheorghe Hagi a bifat 27 de partide, contabilizând 8 goluri și 6 pase decisive.

Conform înțelegerii dintre Farul și Fiorentina, Louis ar trebui să revină la Florența în vară. Italienii au plătit 1,7 milioane de euro pentru el și este greu de crezut că l-ar ceda definitiv înapoi la Farul fără o sumă de transfer importantă. Rămâne de văzut dacă Fiorentina va fi înduplecată să-l mai lase pe Louis în România încă un an, tot sub formă de împrumut.

VIDEO DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Citește și alte știri despre Farul: 

VIDEO Întrebarea care „l-a activat” pe Hagi: „Hai că deja ne luăm viteză!”

Rapid confirmă oficial! Cine e marea țintă din mercato: „E o ofertă corectă” » Replica a venit imediat: „Nu e de luat în seamă”

Gică Popescu taie elanul Rapidului: „Nu cred că jucătorii pe care ii avem noi acum pot fi plătiți de o echipă din România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mirker
mirker  •  28 Mai 2023, 18:36

da, il muta pe alibleg in china .... bine machedoaneee.... vinde tot la suprapret ca ai umplut Romania de tepe ...asa nestemate ai de le vinzi numai la *** sau la chinezi ..:)))))))))))))) ...macar spune-i si la vopsitul ala puscarias de cumant ca sa nu mai pape maro pe la televiziuni...ca de voi cumpara doar chinezii si ***:)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

euty
euty  •  28 Mai 2023, 15:09

Unii cu satul sarac,altii cu mintea saraca...uescu000 ,uescu 000

mafa
mafa  •  28 Mai 2023, 14:33

Porecla care a-ti inventat-o se refera la teribilii si faimosii rechini din marea Neagra !!...nu mai fac baie-n mare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează