FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Gică Hagi vrea o revoluție în fotbalul românesc: „Ne-am săturat cu toții! Suferim, trebuie un proiect național”

Gica Hagi (55 de ani) crede că fotbalul românesc are nevoie de un moment zero. Concluzia a fost trasă după eliminările rușinoase suferite de echipele românești în turul 2 preliminar al Conference League. +8   FOTO
Gica Hagi (55 de ani) crede că fotbalul românesc are nevoie de un moment zero. Concluzia a fost trasă după eliminările rușinoase suferite de echipele românești în turul 2 preliminar al Conference League.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 00:02 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 00:09

Gica Hagi (55 de ani) crede că fotbalul românesc are nevoie de un moment zero. Concluzia a fost trasă după eliminările rușinoase suferite de FCSB, Craiova și Sepsi în turul 2 preliminar al Conference League. 

Gică Hagi schimbă treptat fața Farului. Formația de la malul mării practică un fotbal diferit de cel din sezonul precedent, în care a tremurat pentru salvarea de la retrogradare. Constănțenii au remizat astăzi, scor 0-0, cu Rapid.

„Un meci frumos, chiar dacă nu s-a marcat. Cred că publicul s-a bucurat de fotbal, fiecare echipă putea să marcheze cel puțin două goluri. Au fost mici detalii astăzi. Nu am fost atenți la finalizare. Trebuie să creștem ritmul jocului, apoi va fi mai bine.

Îi folosim pe cei cu experiență, dar în spatele lor producem în continuare. Lotul este bun. Muncim, suntem în construcție. Vrem să jucăm fotbalul cu care v-am obișnuit, să dictăm ritmul jocului”, a fost scurta analiză făcută de Hagi asupra jocului cu Rapid. 

Gică Hagi vrea o revoluție în fotbalul românesc

„Regele” a comentat apoi eliminările rușinoase suferite de FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi, în turul 2 preliminar al Conference League. Gică Hagi îndeamnă toți factorii de decizie la analiză și cere un proiect pe termen lung în fotbalul românesc. 

„Suferim cu toții, nu ne convine, dar asta e realitatea. Trebuie să judecăm bine. Să schimbăm ceva, pentru că nu e bine. Din păcate, au avut și ghinion, dar asta e realitatea.

E un moment serios în care trebuie să reflectăm la ce vom face în următorii 10 ani. Ne-am săturat să gândim de pe azi pe mâine. România trebuie să creeze un proiect la nivel național. Toate academiile muncim pentru echipa națională. E mult de muncă, dar probabil va veni acest moment.

Asta e realitatea. Românul e talentat, dar rămâne să ne organizăm la nivel de conducere, să le construim condiții tinerilor, un mediu în care să crească. Jucătorii sunt ultimii despre care trebui să vorbim”, a spus Hagi, la Telekom Sport. 

Moment superb înainte de Rapid - Farul

Partida de pe Arena Națională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată inițial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. Ionuț Voicu, delegatul clubului, i-a oferit „Regelui” un coș imens cu trandafiri albi și un tricou al Rapidului cu numărul 10. Întreaga audiență s-a ridicat și l-a apludat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcția Peluzei, în semn de recunoștință.

Le mulțumesc pentru respectul pe care mi l-au arătat. Le urez baftă. Unchiul meu e rapidist. Cred că s-a bucurat când a văzut.
- Gică Hagi

+4 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gică Popescu, fără milă după „joia neagră” din Conference League: „Rușine! Asta am simțit. N-a fost un accident”

Marius Șumudică îl „înțeapă” pe Becali, după eliminarea din Conference League: „Fotbalul e pervers, îți dă o palmă când râzi de răul altuia”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (75)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  31 Iulie 2021, 15:43

Gică Hagi vrea o revoluție în fotbalul românesc: „Ne-am săturat cu toții! Suferim, trebuie un proiect național” Mai pe intelesul tuturor se autopropune in fruntea proiectului. Dupa ce a adus aproape de faliment pe Viitorul, i-ar placea sa fie abonat la banii publici.

sibelius
sibelius  •  31 Iulie 2021, 15:26
Postat de marcelclujnapoca pe 31 Iulie 2021, 11:29

Felicitari ! De 10-15 ani tot asta le zici la Politicieni si nimic !!! DE rusinea ta au inceput cu stadioanele care is firimituri pe langa spagile de la BECHTEL si alte privatizari !

Ce treaba are Bechtelul cu fotbalul? Vrei sa le faca guvernul infrastuctura, academii si sa le dea si bani "patronilor"? A produs Academia lui Hagi altceva decat mediocritati? 0 fotbalisti, bani multi si vorbarie.

hristo8
hristo8  •  31 Iulie 2021, 12:32
Postat de stargate pe 31 Iulie 2021, 11:47

asteapta pana va taie astia robinetul Rapidul a promovat cu cateva meciuri aranjate

ce faci radume? vorbesti singur? nu vezi ca este fcsbist

Vezi toate comentariile (75)
Comentează