FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Gică Popescu: "Am conştiinţa împăcată! E greu să ştergi cu buretele ce s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 18:08

Gică Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani cu suspendare în "Dosarul Transferurilor" şi speră ca această decizie a Curţii de Apel să se schimbe pentru a nu-i fi afectată imaginea.


“Urmează recursul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de abia după aceea voi putea face alte comentarii. Eu nu vreau să mă gîndesc mai departe, mie mi-a făcut foarte mult rău acest scandal şi vreau să se termine mai repede şi cu bine. Nimeni nu ştie mai bine ca mine ce s-a întîmplat, iar eu am conştiinţa împăcată. Am pregătit apărarea ca lucrurile să rămînă aşa cum a fost la prima instanţă.

Dar este foarte greu să ştergi cu buretele ceea ce s-a întîmplat acum. Este foarte dureros că am muncit o viaţă întreagă, iar eu am încercat mereu să stau departe de scandaluri, tocmai pentru că ţin enorm la imagine. Sper ca mai ales copiii mei să nu fie afectaţi de acest scandal, asta este prioritatea mea”, a spus Gică Popescu la FotbalClub pe Digi Sport.

Vezi AICI toate condamnările din "Dosarul Transferurilor"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
tavonne
tavonne  •  12 Noiembrie 2012, 23:42

fotbalul ti-a dat totul, nu cere de la viata mai mult, n-ai sa obtii pe cit crezi tu ca merita sa ai. In afara gazonului esti un anonim fara talent pe care cele citeva milioane capital de investitii nu-l ajuta foarte mult, in lipsa unei viziuni si a unei culturi de business care se intelege fie prin scoala fie gratie unei inteligente (talent) asa cum ai avut tu pe teren si cum nu ai in viata de zi cu zi. esti un anonim la fel ca toti ceilalti. bucura-te de familia ta. ti-a trecut glontul pe la ureche, dar ai scapat - vei primi cu suspendare ceea ce te va ajuta sa nu uiti si sa fii mai atent cu actiunile tale in viitor. iti urez toate cele bune, gica ...

tavonne
tavonne  •  12 Noiembrie 2012, 23:36

se vede ca nu esti ca ei, dar lipsa capacitatii tale de ati evalua partenerii si pina la urma inocenta cu care privesti lucrurile, fara a intelege macar principiile dupa care se guverneaza legile unui stat, te situeaza acum in ipostaza prostutului corect care este iertat de pedeapsa, macar pentru ca nu stie ce a facut. ai avut o cariera de exceptie, care s-a bazat in general pe corectitudine si determinare. mai apoi cind a trebuit sa-ti folosesti mintea, te-ai lovit de esecuri, si ai crezut ca succesul are calea pe care ti-au aratat-o prietenii tai infractorii becali. pina la urma e corect asa. bucura-te de libertatea pe care din punctul meu de vedere o meriti, dar ai grija linga cine stai

tavonne
tavonne  •  12 Noiembrie 2012, 23:31

ai platit singur cei 400.000 impozit pe banii pe care i-ai luat asta te ajuta acum sa iei doar cu suspendare. de mina cu tine, prietenul tau (de care ar trebui sa te cam delimitezi) a luat si el bani pentru acelasi contract, pe hirtiute de mina facute de clubul galatasaray. el a preferat sa joace tare si sa faca pe nevinovatul - acum are 7 ani in dreptul lui. povestea cu banii pe care aveai sa-i primesti de la galata, urmare a unui contract mai vechi nu tine, pentru ca pentru acelasi transfer au fost inregistrate doua contracte, unul in turcia si altul in romania, iar diferenta era fix pe chitantele de la tine si de la victor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează