FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu îl contrazice pe Gigi Becali: „Se vor accidenta toți jucătorii!”

Gică Popescu, președinte Viitorul +49   FOTO
Gică Popescu, președinte Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 20:45

Președintele Viitorului, Gică Popescu (52 de ani), a vorbit despre posibilitatea de reluare a fotbalul în România și a ținut să sublinieze importanța unei pregătiri fizice corecte a jucătorilor înainte de revenirea pe teren.

Spre deosebire de Gigi Becali, care este optimist și consideră că Liga 1 va putea fi reluată la finalul lunii mai, Gică Popescu nu crede că fotbalul din România ar putea reveni mai devreme de jumătatea lunii iunie: „Eu nu cred că Liga 1 se poate relua mai devreme de 15 iunie. Noi nu avem capacitatea ca în 2 săptămâni să aducem echipa la un nivel potrivit”, a declarat acesta la TV Digi Sport.

Gică Popescu: „O să se rupă toți jucătorii după două săptămâni”

Președintele Viitorului a ținut să sublinieze importanța unei pregătiri fizice îndelungate a jucătorilor înainte ca Liga 1 să fie reluată: 

„Dacă se începe campionatul mai devreme, o să se rupă toți jucătorii după 2 săptămâni, o să jucăm doar cu copiii. Nu cred că vrem să avem un campionat șchiop. Prefer să jucăm din 3 în 3 zile și să avem o perioadă mai lungă de pregătire”, a spus Popescu.

„Ai nevoie de minimum 4 săptămâni, între 4 și 6 săptămâni ca să intri în formă” - Ilie Dumitrescu

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Viitorul și Liga 1:

VIITORUL. Rivaldinho a vorbit despre Gică Hagi în presa din Brazilia: „De asta el și tata au avut numărul 10 la Barcelona”

FCSB. O nouă ofertă pentru Florinel Coman » Gigi Becali: „E din Europa echipa. Am vorbit azi, le-am spus că vreau toți banii acum”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  15 Aprilie 2020, 10:22

Tactica lui Popescu, Hagi, Viitorul care vor sa distruga campionatul actual din interese meschine, ei nu mai au nimic de castigat, doar de pierdut.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Aprilie 2020, 02:52

are dreptate gica!

10156162893436307
Johny English  •  15 Aprilie 2020, 01:50

Ce stiu amatorii astia: Iliuta, Baciu... Ciobanul Specialist stie cel mai bine. Burlanule, doar nu o sa te iei dupa rivalul tau. Asculta-l pe Cioban ca el te-a pus sef la Stina FRF!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează