FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Popescu nu face niciun pas în spate: „L-am văzut pe domnul Şucu explicând că am înțeles greșit. Nu!”

Gică Popescu // sursă foto: Facebook
Gică Popescu // sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 13:14 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 14:03

Gică Popescu (56 de ani), președintele clubului Farul Constanța, a acuzat o „lipsă de fair play” în rândurile rapidiștilor, după ce acționarul Victor Angelescu anunțase interesul clubului pentru Louis Munteanu. Dan Șucu a considerat că „Baciul” a scos din context declarațiile, dar acesta rămâne ferm pe poziții.

În prima etapă a play-off-ului, Louis Munteanu a adus victoria Farului cu Rapid, „dublă” în Giulești, cu ajutorul căreia dobrogenii s-au impus cu 2-1.

Cine este „bestia” care-i întrece pe Haaland, Kane și Mbappe? Câte goluri a influențat în acest sezon!
PORTUGALIA
Cine este „bestia” care-i întrece pe Haaland, Kane și Mbappe? Câte goluri a influențat în acest sezon!

La 3 zile distanță, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a dezvăluit că există interes pentru transferul lui Munteanu în vară, atunci când îi va expira trecerea temporară la Farul.

Gică Popescu, președintele Farului, a reacționat în exclusivitate pentru GSP: „Fiind în competiție, acel jucător fiind la o adversară, nu poți să ieși public să declari asta, nu e fair-play!”.

În replică, celălalt acționar rapidist, Dan Șucu, a opinat la TV că Popescu nu ar fi avut tabloul complet în momentul în care a făcut acele afirmații, dar președintele Farului rămâne ferm pe poziții.

Gică Popescu: „L-am văzut pe domnul Şucu explicând că am înțeles greșit. Nu!”

„Singurul lucru care m-a deranjat a fost că l-am văzut pe domnul Şucu venind la TV şi explicând că am înțeles greșit. N-am înțeles greșit, nu consider normal ca în timpul play-off-ului, când eu mai am de jucat un meci cu Rapid, să apară din partea Rapidului un interes pentru anul viitor.

Nu e corect, e lipsă de fair-play! Trebuie să ne respectăm, să lăsăm să se termine acest sezon și după fiecare să aibă politica de transfer pe care o consideră potrivită pentru sezonul următor.

Nu arăt cu degetul, dar ar trebui să ne respectăm, să respectăm competiția și să nu vorbim despre transferurile pentru anul viitor, pentru că ele pot fi intereptate în mai multe feluri.

Să ducem la bun sfârșit acest play-off, să câștige echipa mai bună, mai valoroasă, mai norocoasă și din luna mai, după 19 mai să ne ocupăm de sezonul următor”, a transmis Popescu pentru OrangeSport.

Dan Șucu, „blocat” la TV: „Mai aveți un meci cu Farul”

Referitor la interesul pentru Louis Munteanu, 21 de ani, atacant cu 7 goluri în 27 de meciuri de Superligă în acest sezon, Dan Șucu afirmase:

„Discuția noastră despre Louis Munteanu este în felul următor: am luat legătura cu Fiorentina de o lună. Nu am scos niciun cuvânt, nimic, până la meciul dintre ei și noi, din respect pentru Hagi și competiție, iar băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă.

Da, ne interesează. Dar nu a știut nimeni nimic pentru că am discutat doar cu Fiorentina și atât. Nu cred că Fiorentina i-a spus ceva”.

Numai că Rapid mai are de jucat un meci cu Farul, în returul play-off-ului, aspect pe care moderatorul emisiunii de la DigiSport i l-a prezentat lui Dan Șucu.

Acționarul Rapidului nu și-a găsit cuvintele, tot ce a putut spune fiind: „Da, OK. Mai avem. Mai avem”.

VIDEO. Louis Munteanu, petrecere în club după „dubla” din Rapid - Farul 1-2

Mai multe știri din Superligă:

A făcut transferuri de 35 de milioane în ultimii doi ani și îl sfătuiește pe Louis Munteanu: „Nu te duce nici la Rapid, nici la FCSB”
TRANSFER
A făcut transferuri de 35 de milioane în ultimii doi ani și îl sfătuiește pe Louis Munteanu: „Nu te duce nici la Rapid, nici la FCSB”
Trei jucători, OUT de la FCSB? » Rusescu: „Doar pe el l-aș păstra”
FCSB
Trei jucători, OUT de la FCSB? » Rusescu: „Doar pe el l-aș păstra”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mafa
mafa  •  22 Martie 2024, 19:30

De 10sb de ce nu zici nimic !!!...ca doar mai aveti DOUA meciuri de jucat cu ei iar ciobanul a sus ca vorbeste el cu finul sa-l ia mai ieftin si sa il imprumute !!...aaaaa...*** ìi spalati in familie !!.. ìnteleg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rikiriki365
rikiriki365  •  22 Martie 2024, 19:05

L

Normal
Normal  •  22 Martie 2024, 19:02

Gica Vaselina arata cat de limitat este !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează