FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

VIDEO Gică Popescu n-a fost surprins de refuzul lui Dan Petrescu: „El ar fi omul potrivit”

Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului constănțean, e sigur că formația pe care o conduce va prinde play-off-ul. +19   FOTO
Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului constănțean, e sigur că formația pe care o conduce va prinde play-off-ul.

Articol de , - Publicat luni, 20 decembrie 2021 23:01 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 00:17

Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului constănțean, e sigur că formația pe care o conduce va prinde play-off-ul.

Farul a încheiat anul 2021 pe loc de play-off. Lupta este una la baionetă, dar Gică Popescu nu are emoții.

Hagi a certat un cameraman în timpul meciului: „Hai, mă, nu mă mai filma!” » Reacția televiziunii
Dinamo - Farul
Hagi a certat un cameraman în timpul meciului: „Hai, mă, nu mă mai filma!” » Reacția televiziunii

VIDEO Gică Popescu, după Dinamo - Farul 0-2: „Se putea și mai bine”

„Se putea și mai bine în acest sezon, dar suntem în grafic. Cred că la final vom fi în primele 6. Era un deja vu la pauză, după ce am văzut ratările lui Jefte. Vedeam meciurile cu Argeșul, cu CFR. Am fost mai inspirați în partea secundă. 

Important este că am continuat să atacăm, apoi am controlat jocul. Ne așteptam la o adversitatea din partea lor, au avut momente bune, o ocazie cu capul în prima repriză. Jocul putea lua o altă turnură. Dar victoria este una meritată”, a spus Gică Popescu. 

Gică Popescu: „Dan Petrescu și-a făcut calculele”

Nelu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a transmis astăzi că nu îl lasă pe Dan Petrescu la națională.

„Era una dintre posibilități. Dan nu a spus că va accepta sigur, a zis că va da un răspuns. Se pare că a făcut niște calcule și a luat decizia de a rămâne la CFR. Eu nu îmi permit să îi analizez decizia, este una personală. Pentru națională era o soluție, este un antrenor care a făcut performanță peste tot, unul dintre cei mai buni antrenori români.

E complicat să ne dăm cu părerea acum, după atâtea refuzuri. Când ești angrenat într-un contract, cu un proiect în desfășurare, este complicat. Dan și Gică își doresc să antreneze națională, dar nu s-a putut în acest moment. Nu îmi dau cu părerea legat de viitorul selecționer. Mircea Lucescu mi se pare omul cel mai potrivit”, a declarat „Baciul”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Se lasă Keșeru de fotbal până în vară? Dacă reziliază cu FCSB, ar trebui să renunțe la fotbal cel puțin 6 luni

Pe cine vrea Mihai Stoica în play-off: „La orgoliul pe care îl au, vor juca la fel cu toate echipele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  21 Decembrie 2021, 07:00

pai dupa logica dumneavoastra, domnule popescu, antrenorii aflati sub contract nu pot prelua nationala romaniei . Ce, mircea lucescu e liber de contract ?

hashtag_truth
hashtag_truth  •  21 Decembrie 2021, 05:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  21 Decembrie 2021, 00:48

Da, da, isi doresc enorm... am vazut, de-asta eu refuzat oferte repetate. Si timpul asta de asteptare cerut de Petrescu iarasi o insulta. Trebuie adus un strain cu experienta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează