FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu, președinte Viitorul, cerere specială pentru guvernanți: „Să se dea această posibilitatea. Altfel, n-ai cum!”

Gică Popescu a cerut o derogare de la Guvernul României +26   FOTO
Gică Popescu a cerut o derogare de la Guvernul României

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 18:41

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, a vorbit despre reluarea Ligii 1 în contextul pandemiei de coronavirus.

Declarație provocatoare a fostului stelist Iasmin Latovlevici: „Fotbalul ar fi mai sărac fără Dinamo doar până ne-am obișnui”

Oficialul formației patronate de Gheorghe Hagi consideră că echipele trebuie să primească o derogare privind distanțarea socială: „Cum te antrenezi cu distanța de 1 metru și jumătate? Nu ai cum!”

Gică Popescu, președinte Viitorul: „E o nebunie să fie toată lumea la un loc”

„Eu am discutat de câteva ori, datorită poziției mele de coordonator al proiectului EURO 2020, cu Ionuț Stroe. Zilele trecute am fost la stadion și am vorbit de acest scenariu posibil pentru reluarea campionatului, dar suntem conștienți de pericolul care planează. Nu vorbim doar de fotbal.

E o nebunie să fie toată lumea la un loc. Fiecare echipă trebuie să se antreneze unde are sediu. Noi, la Constanța, Gaz Metan, la Mediaș, Iași, la Iași. Într-un spațiu separat, unde să fie numai echipa respectivă și să facă doar drumul stadion-hotel, fără să intre în contact cu nimeni din exterior. 

Cred că e singura variantă pentru a-i proteja pe sportivi. Deplasarea să se facă cu autocarul. Fiecare echipă are un lot de 20 și ceva de jucători, la care se mai adaugă staff-ul și medicii. Nu depășește niciodată capacitatea de 30 și ceva de locuri a unui autocar. Să se dea posibilitatea să nu se respecte distanța! Cum te antrenezi cu distanța de 1 metru și jumătate? Nu ai cum!", a declarat Popescu, potrivit digisport.ro.

LPF acuză că deținătorul drepturilor TV a trecut la amenințări

Liga 1, suspendată după apariția pandemiei de coronavirus în România, se află într-o situație tensionată, iar deținătorul drepturilor TV cere ca acest sezon să se reia. 

Într-un comunicat semnat de Justin Ștefan, secretarul general al LPF, și publicat pe site-ul oficial, Liga susține că EAD.RO INTERACTIVE, deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1 a trimis o scrisoare prin care a susține că este extrem de important ca sezonul actual să se reia și să se joace toate meciurile rămase - detalii, AICI.

VIDEO Motivul incredibil pentru care Gică Popescu a renunțat la antrenorat

FOTO Cum arată lucrările la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf

+22 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali » Cine a scăpat la FCSB fără salariu înjumătățit: „Lor nu le iau din bani!”

De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo: „Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tgbre
tgbre  •  01 Mai 2020, 21:28

va rezolva nevasta masorului de la juventus... ia coronavirus si pa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează