FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a bagat încă un jucător în șomaj tehnic: „Nu negociez cu cine nu înțelege”

Gigi Becali taie salariile de la FCSB
Gigi Becali taie salariile de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 13:08

Gigi Becali, patronul FCSB, a decis să înjumătățească salariile jucătorilori săi, iar toți, cu excepția lui Bogdan Planic și Aristidis Soiledis, au acceptat, după cum a declarat omul de afaceri.

  • Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Adi Popa, Marko Momcilovic și Alexandru Stan sunt ceilalți jucători de la FCSB care au intrat în șomaj tehnic.
  • Aceștia, alături de Bogdan Planic, vor primi câte 2.340 de lei pe lună.

Finanțatorul echipei roș-albastre a decis ca fundașul sârb Bogdan Planic (28 de ani) să intre în șomaj tehnic pentru că a refuzat micșorarea salariului. 

Planic a trecut și el în șomaj tehnic și gata! Păi ce să fac? Șomaj tehnic. Dacă acceptă înjumătățirea salariului, o să plătim noi diferența. Ia o sumă din șomaj și completăm noi restul de bani.  Ce să fac? Nu am zis că asta o sac? Asta e situația și trebuie să ne salvăm. Jucătorii trebuie să înțeleagă. Nu negociez cu cine nu înțelege. Pac!, șomaj tehnic și gata”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Bogdan Planic devine liber în vară

Fundașul sârb Bogdan Planic (28 de ani) mai are contract cu FCSB doar până în vară, și, deși echipa roș-albastră susține că înțelegerea cu el expiră în vara lui 2021, el poate semna cu orice echipă.

Din tratativele pentru prelungirea contractului, Planici și conducerea FCSB au ajuns într-un diferend. Becali și Mihai Stoica au susținut că acordul cu fundașul va mai fi valabil încă un an, până la 30 iunie 2021. Fotbalistul și agentul lui au insistat că finalul înțelegerii va fi vara acestui an. Apropiați ai jucătorului explică situația: „În contract există o clauză pentru extinderea acordului cu încă un an, până în 2021, însă e o clauză care depinde de acordul părților, nu e suficient să vrea doar clubul”. Sârbului îi convine situația. La 28 de ani, el are o cotă îndeajuns de bună ca să prindă un transfer important, pe bani mulți, mai ales din postura de jucător liber.

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mehighms
mehighms  •  03 Aprilie 2020, 08:29
Postat de blatistudinovidiu pe 02 Aprilie 2020, 18:05

“Ce să fac? Nu am zis că asta o sac?“

:))))

ray51
ray51  •  02 Aprilie 2020, 18:28

Depunerea documentatiei pentru 'somaj tehnic' nu a expirat???

1250984458283448
Catalin Amariei  •  02 Aprilie 2020, 18:09

Breaking News... FCSB à facut cerere pentru à juca meciurile de acasa pe Arena Giulesti deoarece si acesta este facuta din bani publici.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează