FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a pregătit prima mutare după transferul lui Florinel Coman: Florin Niță! Becali schimbă strategia: „Fără salarii de 15.000 de euro”

Gigi Becali îl vrea pe Florin Niță la FCSB
Gigi Becali îl vrea pe Florin Niță la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 12:01

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre planurile pe care le are la echipa sa și a anunțat că vrea să-l transfere pe portarul Florin Niță (32 de ani), care în vară ar urma să plece gratis de la Sparta Praga.

Mai mult, patronul FCSB se gândește acum să renunțe la jucătorii cu salarii mari și să mizeze pe fotbaliștii crescuți la echipa a doua a clubului roș-albastru.

Cine vine în locul lui Coman? Florin Niță! Strategia mea e să vând jucătorii care au salarii de 15-17.000 de euro și să-l aduc pe Niță. Vor veni și jucătorii de la echipa secundă și creștem tineri.

Asta e gândirea mea acum, în contextul actual. După aceea vom vedea ce va fi. Dacă iese cum cred eu, în cel mai bun scenariu, bogații vor băga și mai mulți bani. E logica mea. O să fie războaie între palate și prinți. Asta e logica mea. Unde sunt bani mulți, ciupesc și servitorii, și muncitorii. Vom vedea ce va fi”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

2.000.000 de euroeste cota lui Florin Niță, potrivit transfermarkt

Florin Niță a venit la FCSB în iulie 2013, de la Chiajna. A devenit titular la formația roș-albastră și a plecat în ianuarie 2018 pentru 1,3 milioane de euro. FCSB mari are în prezent 2 portari: Andrei Vlad (20 de ani) și Toma Niga (22 de ani), iar din vară va veni și Ștefan Târnovanu (19 ani). Portarul are trei trofee la FCSB: două campionate și o Cupă a României.

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  02 Aprilie 2020, 17:42

vb lu Petrescu...cu tineri nu castigi campionatul .PUNCT (vezi cazul Arsenal care se chinuia acum cateva sezoane cand mai era Wenger...cu tinerii Fabregas, Flamini, Diaby, Clichy, v Persie..etc....si a castigat o cupa in 7-8 sezoane ..pana s-au maturizat acei juniori....

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  02 Aprilie 2020, 14:04
Postat de Manu Ion pe 02 Aprilie 2020, 12:44

Ce minciuni mai inventati ca sa-l puneti pe becali pe prima pagina ???? De 5 zile numai de asta vb !!!!! Halal ziar,Halal ziaristi !

Pai nu trebuie sa treaca pe la palat sa isi ia si ei o prima de paste?? Degeaba crezi ca scriu despre ciobandante??

valyomanid4
valyomanid4  •  02 Aprilie 2020, 13:36

Iar titluri de articole bombastice ?..Domnilor, lipseste ceva...dupa " ce se face" transferul...Asa nu ajungem nicaieri,doar vindem pielea ursului din padure...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează