FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce nu poate Gigi Becali să închirieze Stadionul Steaua: „E caz de Curtea de Conturi, voi vă dați seama?!”

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 10:13 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 11:19

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua, acolo unde numai CSA și-a disputat meciurile de acasă. 

E încă un start de sezon în care FCSB va avea probleme din perspectiva stadionului pe care va juca. Arena Națională, care i-a fost gazdă tradițională în ultimul deceniu, va fi indisponibilă timp de o lună, urmând să găzduiască două concerte. Din informațiile GSP, FCSB a găsit deja o alternativă tot în București. E vorba despre arena Arcul de Triumf, unde Dinamo a evoluat aproape toate jocurile din această primăvară. Totuși, Becali insistă să joace pe Stadionul Steaua. 

MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”
FCSB
MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”

Gigi Becali: „Voi vă daţi seama despre ce vorbim? Ei refuză banii de închiriere ca să țină Stadionul Steaua gol”

„Noi am făcut cereri şi pentru Arcul de Triumf şi pentru Ghencea să jucăm, atâta timp cât nu putem pe Arena Naţională. Cu Arcul de Triumf nu ştiu ce să zic, o să fie destul de aglomerat în perioada aia şi s-ar putea să nu reziste atât de bine gazonul. Nu ştiu încă unde jucăm (n.r. în începutul sezonului).

Pe stadionul Steaua noi o să facem cereri în continuare. Nu mă interesează să mă mai cert, nu o să mă mai cert cu nimeni de acolo. Dar, o să insist să închiriez stadionul.

Până acum, ei mi-au spus că nu există cadru legal să închirieze stadionul. Ăsta e motivul. Aşa mi s-a transmis. Stai să vedem, că e caz pentru Curtea de Conturi. Păi vorbim de un stadion din bani publici care nu produce nimic, doar cheltuie.

Voi vă daţi seama despre ce vorbim? Ei refuză banii de închiriere ca să îl ţină gol. O să aibă mari probleme. Că până la urmă o să vină Curtea de Conturi şi o să îi tragă la răspundere. Treaba lor, v-am zis. Să vedem cum o să le explice deciziile astea”, a explicat Gigi Becali pentru fanatik

FCSB s-ar putea reîntoarce pe Arenă în turul 3 din Conference League

Noul sezon pentru FCSB va debuta la jumătatea lui iulie, cu prima etapă de campionat. Apoi, în ultima săptămână din iulie, echipa va lua startul în Conference League, unde va intra în turul 2 preliminar.

Arena Națională va fi blocată din 15 iulie până pe 14 august, interval de timp în care se vor disputa 5 etape în noul sezon al Ligii 1, astfel că FCSB ar putea avea două sau trei partide pe teren propriu. În schimb, dacă se va califica în turul 3 din Conference League, cele două manșe sunt programate să aibă loc pe 10 și 17 august, iar dacă returul va fi acasă, atunci se va putea intra pe Arena Națională, care va fi din nou disponibilă pentru meciurile de fotbal începând cu 15 august.

În schimb, dacă prima manșă va fi pe teren propriu, atunci și partida de acasă din turul 3 european va fi tot pe Arcul de Triumf.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Anunț oficial: revine la FCSB după un an! Ce plănuiește clubul

Garita, dialog cu fanii de pe TikTok despre viitorul său: „FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni” + „Vreau să mă răzbun și să o distrug pe Dinamo”

Gigi Becali dă detalii despre discuția cu Dan Șucu legată de Edjouma: „Suntem prieteni și nu am îndrăznit să-i spun asta”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (97)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  12 Iunie 2023, 14:10
Postat de anatol_karagandici pe 11 Iunie 2023, 18:09

Iar a "invins" p(r)ostacul becalist :)) Cam la fel cum a invins ciobanul cand, inca scrasnind din dinti de ciuda, a anuntat ca el de fapt se bucura de promovarea alora de la DInamo, ca acum il poate lua pe Garita :)) ASA CEVA... :)) CUM TE SUPORTI MA? Nu poate fi usor... :))

De studiat ora si data mesajului pe care l-am citat aici si de comparat cu ora si data ultimului mesaj al p(r)ostacului becalist "freddy". ASA CEVA... :)))

doar.divizia.b
doar.divizia.b  •  12 Iunie 2023, 12:57
Postat de anatol_karagandici pe 11 Iunie 2023, 18:12

CANTA LA ALTA MASA RANDOOME :)) DACA AR STA LUCRURILE ASA CUM BATI TU CAMPII AR FI DISPONIBIL SI PALATUL PARLAMENTULUI PENTRU NUNTI DE MANELISTI :)) In realitate, NU EXISTA vreo obligatie a institutiilor de stat de a inchiria spatii cu scop de rentabilizare. E o fumigena extrem de prosteasca a subinginerului puscarias si cartonat. NU-TI CONVINE LEGEA? Pai candideaza ma la alegerile parlamentare si pune gigimea sa te voteze :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  12 Iunie 2023, 08:54
Postat de anatol_karagandici pe 11 Iunie 2023, 22:50

Saracu' p(r)ostac, inca mai crede ca se poate "scoate" cu "ba tu". ASA CEVA...)) Stim toti ma ca esti un postac de ferma clonat si rasclonat, care foloseste mai multe conturi IN ACELASI TIMP ca sa-si faca norma de postaceala :)) Atacurile tale la adresa unuia care isi poseaza propriile opinii PE UN SINGUR CONT nu fac decat sa te descalifice si mai mult dpdv uman, moral si intelectual. OFTICA-TE :))

Ce tupeu ordinar ai! :)))) Cum te uiti in oglinda bai bombardierule?

Vezi toate comentariile (97)
Comentează
Close