FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman: „E din Portugalia!”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 10:13

Gigi Becali afirmă că a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman (21 de ani). 

În pline negocieri pentru numirea lui Edi Iordănescu, Becali are discuții și în alte zone. Patronul celor de la FCSB a primit o ofertă uriașă pentru unul dintre cei mai buni fotbaliști ai vicecampioanei.

Florinel Coman știu că a primit ieri o ofertă. A fost una verbală, să spunem așa. E vorba de 8 milioane de euro, de la un club din Portugalia. Nu e vorba de de Galatasaray”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali e pregătit de o vară bogată în transferuri, în cazul în care Edi Iordănescu îi acceptă oferta: „I-am zis că aduc pe oricine are nevoie. Fundași, aduc unul, doi, trei. Mijlocași, unul, doi, trei. Atacanți aduc unul, doi, trei, patru, cinci, șase, șapte, opt, nouă, zece, câți vrea”, a glumit patronul vicecampioanei. 

2.300.000 €este cota lui Florinel Coman conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Walter Zenga la FCSB // Gigi Becali îl vrea pe „Daum al Italiei” » Carusel între Europa Golf, fără nici măcar o performanță notabilă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
917112341694813
Costin Tudor  •  04 Iunie 2019, 19:42

Încă o gogoașă marca Becali pentru că a fost refuzat de Edi Iordănescu vrea sa distragă atenția publicului către o oferta bomba

demolarii
demolarii  •  04 Iunie 2019, 15:42

Mofturi....in Portugalia sunt 2 echipe care pot platii o suma de 8 milioane. Si fiecare dintre cele 2 sunt foarte competente in a selecta jucatorii. Deoarece e important sa scoata bani buni din vanzarea de jucatori, acestia trebuie sa fie competitivi....

ciclistul
ciclistul  •  04 Iunie 2019, 14:42

Cum sa il dea cu atat fiind un jucator foarte tanar si pe care s-au platit 3.5 milioane?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează