FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Becali, reacție savuroasă când a auzit că Andrei Chindriș e dorit de Valencia: „Aoleu! Barcelona nimic? Tată, pe mine mă cheamă Gigi Becali!”

Gigi Becali a comentat interesul Valenciei pentru Andrei Chindriș
Gigi Becali a comentat interesul Valenciei pentru Andrei Chindriș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 15:12

FCSB. Gigi Becali a oferit o reacție amuzantă în momentul în care a auzit că Valencia s-a interesat de Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul lui FC Botoșani pe care inclusiv latifundiarul a încercat să-l transfere în această primăvară.

„Iftime trebuia să bată fierul cât era cald. Eu știu că este greu în perioada asta să plătești salariile la timp și să faci rost de bani, dar eu nu vorbesc de 100 de ori pentru Chindriș. I-am oferit lui Iftime înainte de Paște 580.000 de euro și i-am spus să se gândească bine. L-am avertizat că după Paște o să scad la 400.000 de euro, dar probabil a crezut că glumesc, nu? 

Au scris spaniolii că îl vrea Valencia? Aoleu! Dar Barcelona nu îl vrea? Tată, pe mine mă cheamă Gigi Becali și nu mă face nimeni să dau bani aiurea pe un jucător, mai ales în perioada asta. Voi știți când începe Liga 1? Nu știți, dar nici eu nu știu”, a declarat Becali, potrivit Prosport.

Andrei Chindriș se teme de stilul lui Gigi Becali

Gigi Becali a încercat în repetate rânduri să obțină semnătura lui Andrei Chindriș, însă s-a izbit de tergiversările impresarilor, dar și de indecizia fundașului central. 

Chindriş i-a anunţat atât pe agentul său, Florin Vulturar, cât şi pe patronul Iftime că nu este încântat să semneze în acest moment cu FCSB. Fundașul naționalei U21 se teme de criticile patronului, consideră că o mutare la FCSB n-ar reprezenta o lovitură importantă pe plan financiar și, în plus, și-ar dori să evolueze în străinătate.

580.000 de euroa fost oferta pe care Becali i-a făcut-o Botoşaniului pentru achiziţionarea lui Chindriş

FCSB. Becali, reacție savuroasă când a auzit că Andrei Chindriș e dorit de Valencia: „Aoleu! Barcelona nimic? Tată, pe mine mă cheamă Gigi Becali!”

Valencia îl vrea pe Andrei Chindriș

Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central al celor de la FC Botoșani, a intrat în atenția Valenciei. 

Valencia, echipă eliminată în optimile de finală ale actualei ediții de Liga Campionilor, s-a interesat de Andrei Chindriș. Scouterii „liliecilor” au fost impresionați de internațional de tineret, dar oferta nu este una pe placul lui Valeriu Iftime. Valencia ar dori să îl aducă gratis acum și să plătească suma de 600.000 de euro anul viitor.

Valeriu Iftime cere un milion de euro

„Este o ofertă din Spania. Nu e chiar așa, discuția e doar cu impresarul. Eu la club nu am primit. Știu de discuția asta din Spania pentru Chindriș. I-am dat o împuternicire unui impresar pentru Spania și m-a rugat mult să nu îl dăm la FCSB că are o ofertă. Sigur, nu contează ce vreau eu, contează ce vrea fotbalistul. Suntem în aer acum. Nu știu dacă e de la Valencia. E în Spania, sigur La Liga. Am cerut un milion!”, a declarat Iftime, potrivit digisport.ro.

VIDEO. El îi pune pe picioare pe steliști. "Prințul fitness-ului", exerciții în izolare pentru toată lumea

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB, interzisă pe încă un stadion? Prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că se mută pe „Arcul de Triumf”

Gigi Becali, prin ochii unei legende: „Un rău necesar și specific perioadei noastre. Tu, patron, nu poți face aceste lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1339817139548055
Marian Sandu  •  13 Mai 2020, 17:37

Barcelona stringe bani să-l cumpere pe man alte achiziții sunt excluse data fiind aceasta prioritate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează