FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Gigi Becali, replică acidă pentru Balaj: „N-ai cum să ieși tu la atac! Taci din gură că știm ce ai fost și ce șmecherii ai făcut”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 11:26 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 14:29

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat replica lui Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, după declarațiile date de fostul arbitru.

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, 17 aprilie, la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport1, Orange Sport 1 și Look Sport+. 

Oficialul clujenilor a avut un mesaj ironic către FCSB, explicând că la formația din Gruia, Dan Petrescu este cel care se ocupă de alcătuirea formației de start, fără ca patronul să se implice. 

„La noi, antrenorul e cel care decide cum se pregătesc jucătorii, câte antrenamente se fac, cine intră în cantonament, primul «11» și schimbările făcute în timpul jocului. Probabil de aceea îl vedeţi pe Dan Petrescu că este mereu mai preocupat, pentru că răspunderile sunt pe umerii lui”, a spus Balaj, potrivit digisport.ro.

Becali și-a făcut calculele: „Iau 50 de milioane pe Tavi și dau unul pe Miculescu. Rămân cu 49”
FCSB
Becali și-a făcut calculele: „Iau 50 de milioane pe Tavi și dau unul pe Miculescu. Rămân cu 49”

Gigi Becali, replică pentru Cristi Balaj

Azi, patronul roș-albaștrilor i-a dat replica fostului arbitru.

„La alte echipe, nu era președinte un fost arbitru.  Nu puneam președinte un arbitru. Argăseală s-a terminat... Noi vorbim de arbitrii care sunt acum, care au fost cu Balaj. La alte cluburi nu se practicau altele, ce mai făcea și Balaj pe vremuri. Mai făcea și el... Era băiat bun pe vremuri.  Am avut proces cu el. Îți dai seama ce lezat a fost lezat el? A fost lezat de proces. Cum să te lezeze adevărul, mă? Adevărul a câștigat procesul. Eu m-am împăcat, eu nu vreau să mă cert cu lumea.

Mai bine taci din gură, îți vezi de treaba ta. Nu mai ieși la atac. Nu ai tu cum să ieși la atac. Noi știm ce ai fost, știm și toate șmecheriile. Le ținem minte. Nu a fost chiar cheie de biserică. Da?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

2 procesea avut Balaj cu Becali, cel după meciul cu Târgu Mureş, şi unul în sezonul 2003-2004, după o înfrângere cu Farul, 1-2

Cristi Balaj, apropiat de Istvan Kovacs, arbitrul meciului CFR Cluj – FCSB

Derby-ul dintre cele două candidate la titlu va fi arbitrat de Istvan Kovacs, care are o relație de prietenie cu președintele lui CFR Cluj.  Cei doi vorbeau extrem de des la telefon și se întâlneau frecvent până ca Balaj să accepte rolul de conducător în Gruia. Kovacs a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristi, pe care îl consideră unul dintre mentorii săi.

Cristi Balaj a fost un arbitru foarte valoros al României. A ieşit în evidenţă prin corectitudinea lui faţă de toţi cei care erau în jurul lui. Aici vorbesc de conducători, de arbitri, de toată lumea. El ştie foarte bine că am rămas în relaţii cum am fost înainte, dar în acest moment ocupă o funcţie, iar această funcţie nu ne permite să avem contact direct. Nu îşi permite nici el şi nu îmi permit nici eu să ne stricăm cariera pentru o prietenie.

- Istvan Kovacs, pentru Orange Sport

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie e un antrenor cu autoritate și personalitate”

Citește și: 

Toni Petrea a cerut aprobarea lui Gigi Becali să mazilească un titular!

Se gândește să plece din nou de la FCSB! » Gigi Becali are 3 nume pe lista de înlocuitori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  14 Aprilie 2022, 22:36
Postat de Florean Andrei pe 14 Aprilie 2022, 16:33

Frf nu se lasă, nu riscă nimic, a delegat fluierașul de casă nr 1 al cfr. Ce-i sigur, e sigur !

Da ce țâțe ai nea Floreane.... Câți ani posezi matale? Nu te trage baba matale de izmene să mergi la culcare? Ce cauți aici? Prostamolu? L-ai luat?

adriann_
adriann_  •  14 Aprilie 2022, 21:33
Postat de orlick pe 14 Aprilie 2022, 18:45

Argăseală e președinte la Steaua din 2010...

SI DE CAND LUCREAZA ACOLO? :))

orlick
orlick  •  14 Aprilie 2022, 18:45
Postat de adriann_ pe 14 Aprilie 2022, 15:13

Sunt retrasi de multa vreme ACUM :)) Dar Argaseala e presedinte la cioban de aproape 20 de ani, IA ZI TU, PE LA INCEPUTUL ANILOR 2000 ERAU RETRASI TOTI COLEGII LUI ARGASEALA? Unde va gaseste ma ciobanul? :)) DAR PREAVUIOSUL TUDOR CAND S-A RETRAS SI CE A FACUT PANA SA SE CALUGAREASCA LA FCSB? :))

Argăseală e președinte la Steaua din 2010...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează