FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali dă lecții în "cazul Gnohere", dar a uitat de propriile pedepse » Jucătorii steliști au fost "deportați" la liceu și amenințați

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2016 12:43

Eddy-Harlem Gnohere a fost trimis ieri la echipa secundă a lui Dinamo pentru că a transmis conducerii că este confuz şi mai are nevoie de timp de gândire pentru subiectul extinderii contractului scadent în vara 2017.

Cum atacantul de 28 de ani a fost şi este în atenţia Stelei, existând deja contacte între reprezentanţii jucătorului şi Gigi Becali, a fost un motiv în plus pentru un "exil de gândire" al francezului. Care, totuşi, ar putea fi reprimit la echipă zilele viitoare.

Avocat din oficiu

Patronul Stelei a oferit lecţii gratuite de moralitate la Digi Sport, miercuri seară, uitând că el a procedat mult mai drastic cu foşti jucători de-ai săi!

"Fiecare face ce vrea, nu mă bag în politica nimănui. Doar comentez, am şi eu acest drept. Nu trebuie să se supere nimeni de la Dinamo. Nu este nici corect, nici moral, nici regulamentar. Dacă băiatul are dovada că a fost trimis la echipa a doua pentru că n-a vrut să semneze prelungirea, poate obţine rezilierea unilaterală", a spus Becali.

Zilele trecute, patronul Stelei anunţa că a oferit 800.000 de euro pentru Gnohere, miercuri a lansat ideea fie că-l poate lua gratis pe francez la vară, fie la iarnă pe 200.000 de euro.

Steaua II era Liceul "Mircea Eliade"

Doar că rolul de avocat al lui Gigi Becali nu are credibilitate având în vedere antecedentele sale.

  1. Tade a fost trimis să se antreneze la liceul "Mircea Eliade", în curte, de la ora 7:00 dimineaţa, fiindcă n-a vrut să semneze rezilierea contractului! Iar fostul golgeter al României, pe care Steaua a plătit 500.000 de euro, a fost obligat să se supună.
  2. Alcenat şi Tahar au fost şi ei direcţionaţi către aceleaşi cursuri de reciclare pentru acelaşi motiv, de refuz. Cei trei sunt acum la diverse echipe în afara României.
  3. La începutul lui 2015, Arlauskis şi Prepeliţă au fost eliminaţi din lot temporar pentru că nu şi-au prelungit angajamentele cu Steaua.
  4. Şi Latovlevici a fost într-o situaţie similară, pe final de contract.
  5. Tătăruşanu doar a fost ameninţat verbal cu trecerea pe bancă sau în afara lotului pentru că nu doreşte să prelungească acordul cu Steaua, portarul plecând liber în cele din urmă la Fiorentina.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
138672209828437
Gelu Oanca  •  15 Septembrie 2016, 15:15

Un cioban de cea mai joasa speta, El a uitat cati jucatori a trimis la echipa a doua la liceul eliade un om prst fara minte se lauda prea mult.

polistul68
polistul68  •  15 Septembrie 2016, 15:03
Postat de larisa_i pe 15 Septembrie 2016, 14:04

Aici intr.adevar Becali nu trebuia sa.si dea cu parerea, chiar nu e in masura. Practicile astea ar trebui interzise de regulamente.

Care practici ? Ale lui Jiji ? sunt de acord cu tine, dar atunci Jiji nu ar mai fi existat..si fara el, nu exista nici Mimi...si disparea televiziunea becaliota...si se pierdeau atit de multi telespectatori..televiziunile nu mai dadeau bani, nu mai exista fotbal, si ne uitam la volei. Deci trebuie sa-mi multumim lui Jiji ca exista, altfel nu stiu ce se alegea cu vietile noastre. P.S. Sper ca ai inteles ca glumesc..dar voi chiar va mai mirati cind Jiji una vorbeste si alta face ? mare om, mare carcater.

883135188391540
Popa Corneliu  •  15 Septembrie 2016, 14:23
Postat de Stancu Florin pe 15 Septembrie 2016, 14:11

...cu o mica corectura, nu steaua ci fcsb ...vorba aia, ai si tu o etate nu mai esti carlan.

FCSB este Steaua, chiar varsta imi da voie sa fac aceasta afirmatie, mai bine carlan decat comunist!! Cine i-a pus pe generalii burtosi" sa ridice mainile si sa cedeze Steaua la indicatiile UEFA, care interziceau apartenenta la un Departament si militarizat, cu Statu K si alea, alea?Il rugam frumos pe dl Talpan sa ne lase ii batem pe osmalici si va bucuram si pe voi amarati, care va tot antrenati!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează