FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Becali a intrat în direct și i-a dat un sfat lui Șucu: „Nu ai cum! Noi suntem idioți?!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 11:13 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 11:15

Euforic după victoria obținută de FCSB în Gruia, 1-0 cu CFR Cluj, Gigi Becali, a amintit discuția pe care a avut-o cu omologul de la Rapid, Dan Șucu.

FCSB a mai făcut un pas mare spre titlu, duminică, în Gruia, grație victoriei înregistrate în fața CFR-ului (1-0). Roș-albaștrii s-au distanțat la 13 puncte în fruntea clasamentului și pot fi deja campioni la jumătatea play-off-ului dacă bat Rapidul, sâmbătă, iar CFR și Universitatea Craiova nu câștigă meciurile cu Farul (vineri), respectiv Sepsi (duminică).

Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”

Euforic după triumful din Gruia, parafat de Florinel Coman, dintr-o lovitură liberă, Gigi Becali a ținut s-o pună la punct pe rivala Rapid și a evidențiat una dintre marile greșeli comise de patronul giuleștenilor, Dan Șucu, în duelul la titlu.

Ce discuție a avut Gigi Becali cu Dan Șucu: „Noi suntem idioți?!”

„Eu am vorbit cu el şi i-am zis «Dane, tu vrei să iei campionatul în faţa CFR-ului şi în faţa FCSB-ului cu jucători de la noi. Păi, cum?» Noi suntem idioţi?!

Adică eu sunt de 25 de ani în fotbal, dau un jucător afară şi îi dau 50.000 să plece şi îl iei tu, că tu câştigi campionatul. Nu ai cum! Aşa i-am zis. Cred că o să întărească echipa (n.r. Dan Şucu). Rapid e o echipă valoroasă şi acum, dar e o chichiţă acolo, dar nu i-o spun”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

La cine face referire Gigi Becali

Becali face aluzie în primul rând la mijlocașul Damjan Djokovic, pe care l-a lăsat liber, în ianuarie, ba i-a mai dat și bani ca să accepte rezilierea contractului, iar Rapidul l-a luat imediat sub contract.

Giuleștenii au mai transferat însă doi jucători de care roș-albaștri nu mai aveau nevoie. Este vorba despre fundașul Iulian Cristea și mijlocașul Răzvan Oaidă, aduși vara trecută. Ambii au venit liberi de contract!

Gigi Becali: „Bă, să ai 16 puncte față de Rapid?!”

Altfel, Becali nu mai are nicio îndoială: „Bă, să ai 16 puncte faţă de Rapid?! Dacă se înjumătăţesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni! Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 faţă de Rapid şi 7 faţă de CFR şi de Craiova”.

Iar de acum se gândește la Europa: „Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu ştiu cât, mai iau şi din ei, nu bag chiar tot”, a declarat Gigi Becali.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP l-a întrebat pe Florinel Coman: „Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?” » Răspunsul vedetei roș-albaștrilor: „Sunt fericit că vin să se uite la noi”

Mai puteți citi:

FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie

Concluzii din stadion și analiza om cu om » Marele câștig dincolo de Coman, jucătorul la alt nivel și vedeta depășită

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Supersonick13
Supersonick13  •  15 Aprilie 2024, 23:49
Postat de Normal pe 15 Aprilie 2024, 12:21

Mai are tupeu sa vorbeasca, ciobanul, atata timp cand i-a batut Rapidul de i-a rupt de cate ori i-a prins ?!

Pai Rapidu 2 meciuri joaca cu Steaua restu la ce iese asta nu e echipa sunt doar o adunatura de orgoliosi si hateri

braveheartro
braveheartro  •  15 Aprilie 2024, 12:26

Becali: „Noi suntem idioţi?!” Măi, nea Jiji, pui întrebări retorice. Normal, se vede de la o poștă, se vede de 20 de ani, ne-ai insultat inteligența de atâtea ori că deja a devenit un fapt comun. Faptul că anul ăsta, pe fondul scăderii extrem de mari a valorii celorlalte echipe, reușești să iei campionatul după 9 ani de scremeri și chinuri, nu înseamnă nimic. Iar dacă la primul meci în preliminarii iar te scot niște desculți de prin Macedonia sau Kazahstan poți s-o mai zici odată, dar nu ca întrebare.

Normal
Normal  •  15 Aprilie 2024, 12:21

Mai are tupeu sa vorbeasca, ciobanul, atata timp cand i-a batut Rapidul de i-a rupt de cate ori i-a prins ?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează