FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, o nouă serie de declarații controversate: „La revedere, «monavirus»! Cine moare, moare! Nu mi-e frică de un virus care nu se vede, nu am purtat mască”

Gigi Becali nu se teme de coronavirus
Gigi Becali nu se teme de coronavirus

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 12:10

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre pandemia de coronavirus din România și despre condițiile în care se poate relua Liga 1.

Becali, finanțatorul FCSB, a avut o nouă serie de declarații controversate și a spus că jucătorii și echipele din Liga 1 nu ar trebui să intre în carantină. 

„Ce carantină? Cine e bolnav să stea acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Stăm acum? La revedere, coronavirus, «monavirus»! Gata, am terminat cu el. Ai corona? Ești pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere! Ai pierdut campionatul. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi? Cine e bolnav trebuie să stea acasă! E părerea mea”, a explicat Becali la Pro X. 

Becali: „Nu țin cont de distanțarea socială” 

„Vom trăi cu virusul! Gata. Cine-l are stă acasă, cine nu are să se ducă la muncă, să joace fotbal. Ce teamă să-mi fie? De un  virus? De un corona? Nici măcar nu se vede deloc. Cum să-mi fie frică? Nu e chiar așa cum zice lume. Eu am părerea mea. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal.

Am făcut teste destule. Dacă mă obligă legea, fac. Dar fotbaliștii sunt puternici.

Ce să facem? Facem noi acum corona.... Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială. Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Statul să dea drumul la treabă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO Cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile după 15 mai

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu dezvăluie planurile lui Gigi Becali! Pe ce stadion va juca FCSB în viitor

Florinel Coman, curtat de Liverpool? Victor Becali a dat cărțile pe față: „Trebuie să rămânem realiști”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
scorpions721
scorpions721  •  12 Mai 2020, 00:36

Becali presedinte !

10216741700672837
Kevin Mann  •  11 Mai 2020, 21:33
Postat de Andrei Piatra pe 11 Mai 2020, 17:00

In primul rand...in SUA cifrele sunt mult umflate artificial. Medicare rasplateste spitalele cu $13k pentru fiecare pozitiv covid si $36k pentru fiecare covid conectat la aparatul de respirat, deci spitalele si medicii fac TOTUL pentru a trece orice pacient, indiferent de probleme drept pozitiv de covid. In al doilea rand...stand in casa imunitatea scade fiindca nu intri in contact cu bacterii, microbi (multi dintre ei benefici pentru flora noastra intestinala), cu soare, miscare, si foarte probabil sunt si tematori, alt factor care participa la deprimarea imunitatii fiindca sangele e mai degraba trimis de organism sa irige extremitatile(pentru a te pregati de reactie - fuga, aparare), in detrimentul organelor interne care nu pot beneficia de oxigenul optim bunei functionari, si deci, sigur, un asemenea individ devine vulnerabil.

Îți dai seama că specia umană a ajuns la mâna unor nebuni perverși care fac ce vor cu oamenii!??! —- Primul lucru - au arestat la domiciliu cea mai mare parte a populației globului. —— Apoi, prin dezinformare, îi întoarce pe cei care sunt închiși în casă împotriva celor care văd pericolul izolării și distanțării sociale și nu se supun. — divide and conquer —— Între timp mențin panica prin știri zilnice și numere umflate de infectați și morți. —— Apoi promit un vaccin pe care oamenii deja îngroziți și panicați să îl aștepte disperați, de parcă asta ar fi singura șansă a omenirii. —- Apoi la administrarea vaccinului omul va primi fie carnetul acela de sănătate, fie o aplicație pe telefon (ca în China), fie un microcip (deși nu cred asta) cu care omul să fie monitorizat “spre binele și sănătatea cetățeanului”. —- Lucrurile se întâmplă cu repeziciune în fața ochilor noștri și se pare că nimeni nu le mai poate opri. —— Noi cei care putem face asta suntem preocupați cum să găsim cuvinte mai jignitoare ca să înjosim (aici pe forum) pe “conspiraționiști”. —— Ce a fost omenirea... și ce a ajuns... Sic transit gloria mundi.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  11 Mai 2020, 21:00

Nu sunt gigist nici talpanist, de aceea am sa comentez doar vorbele lui Becali, cel care se da mare crestin, de nu mai ai loc, cand e vorba de credinta, pai asa gandeste un bun crestin fata de aproapele sau, "Cine moare, moare!"? Ce fariseu...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează