FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gigi Becali știe de ce Dan Petrescu vrea să scape de George Țucudean: „E cel mai deștept!”

Gigi Becali a pierdut ultimele două campionate în fața CFR-ului antrenat de Dan Petrescu
Gigi Becali a pierdut ultimele două campionate în fața CFR-ului antrenat de Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 15:17

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, a vorbit despre transferul lui George Țucudean (29), în prezent atacantul lui CFR Cluj, la CS Universitatea Craiova. Finanțatorul roș-albaștrilor consideră că Dan Petrescu (52), tehnicianul ardelenilor, știe exact de ce renunță la jucătorul transferat în 2017 de la Viitorul.

  • Țucudean s-ar fi înțeles cu CS Universitatea Craiova, iar contractul ar urma să fie semnat zilele viitoare;
  • Cele două părți ar fi ajuns la un acord, iar Antena Sport a informat că singurul lucru rămas de îndeplinit este parafarea înțelegerii;
  • Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, George Țucudean are o relație tensionată cu Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a înjurat la meciul cu Astra, din play-off. Atacantul va fi liber la finalul sezonului, iar Petrescu este de acord cu plecarea lui.

„Dan Petrescu e prost? Eu zic că nu e. Eu zic că e cel mai deștept! Cu Dan Petrescu nu trebuie să faci afaceri, trebuie să te faci tovarăș. Dacă iei ceva de la el, pierzi, dacă vinzi, pierzi. O demonstrează omul.

La ora asta, mie mi-e frică să risc. Eu vad în fotbal mulți bani, văd în viitor chiar dublarea banilor, dar chiar și așa... îmi e frică să fac investiții”, a spus Becali, la ProX.

George Țucudean pleacă liber de la CFR Cluj

Gigi Becali știe de ce Dan Petrescu vrea să scape de George Țucudean: „E cel mai deștept!”

Țucudean a marcat 34 de goluri în ultimele trei sezoane, însă numai unul în actuala stagiune. Atacantul a bifat numai 6 meciuri în Liga 1 din cauza unor probleme la inimă. 

Contractul lui cu CFR va expira la 30 iunie. El anunțase că era de acord să discute prelungirea, doar că nimeni din club nu i-a propus să mai rămână. Dimpotrivă, intenția conducerii e să renunțe la el.

500.000 de euroa plătit CFR când l-a cumpărat pe Țucudean de la Viitorul, în 2017. Atacantul fusese campion cu dobrogenii și adunase 20 de meciuri și 11 goluri în stagiunea dinaintea transferului la Cluj

15.000 de euroîncasează Țucudean lunar din contractul cu CFR. Salariul lui e printre cele mai mari din campionat

Citește mai multe știri din Liga 1:

Boicotul pus la cale de cluburile din play-out, desființat: „E o enigmă faptul că Viitorul a fost pentru”

Cum a scăpat FCSB un marcator pursânge și cum a plătit scump pentru asta: „Argăseală nu a fost serios cu mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
189254898748309
Claude SH  •  22 Mai 2020, 11:04

Gigi Becali vorbește pe lângă! Tucudean e peste tot ce are el la Fcsb. Pai ce e mai bun Man, Coman sau Morutan decât Tucudean? Si Inca o chestiune, Fcsb nu va termina sezonul pe locul 2, au adversari mai redutabili în acest an. Locul 3 e maxim ce se poate obține cu lotul și banii care ii au.

mosierul
mosierul  •  20 Mai 2020, 03:31
Postat de danny_l pe 19 Mai 2020, 16:34

Oricum Tucudean e peste Roman 2,cred că va face treabă la Craiova,are și cine să-i dea asisturi,Cicaldau și Nistor, Craiova încet-încet devine o forță în fotbalul nostru.

...după operație sau ce o fi avut la inima, Tucudeanu nu a fost și nici nu va mai fi fotbalistul de altădată...s-a și văzut asta și nu îți trebuie mult să vezi că Tucudean joacă cu teamă..!!! Petrescu și-a dat seama de asta și probabil vrea sa scape de el...

liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  19 Mai 2020, 17:04

Vede in viitor dublarea banilor. :)) Da performante sportive vezi, băi bișnițare??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează